| ![]() |
| תשלום חוב לחברת פרטנר | ||
| מחבר: | מיה יצחקי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 16/07/2019 | |
| שעה: | 12:16:48 | |
| שלום וברכה.
אשתדל לתמצת את הנושא. היה לי קו פרטנר שנרשם על שם חמי אך באופן פיזי היה בביתי ושלום מכרטיס אשראי שלי, מינואר השנה סוףסוף העברנו את החבילה על שמנו ומכאן שהעיסקה הקודמת צריכה להיסגר (אותו קו טלפון, אותו ראוטר ועינטרנט באותו מקום) בפועל המשיכו לחייב אותנו הלאה על שם חמי וגם התחילו לחייב אותי דרך העיסקה החדשה) בגלל סיבות שונות לא ידעתי מהדבר, וזה נודע לי רק אחרי מכתב של עו"ד ושל הוצאה לפועל. וכעת בהרחבה: היתה עיסקת קו נייח ואינטרנט ביתי הרשומה על שם חמי (לא זוכרת במדויק את הסיבה שנרשם על שם חמי) באופן פיזי שירות היה בביתי ושולם מאשראי של בעלי. הדבר היה מסובך כי בכל פעולה הכי קטנה היינו זקוקים לאישור של חמי ולכן בינואר אחרי דין ודברים העבירו את קו הטלפון והאינטרנט על שמי וכרטיס אשראי שלי. באשראי של בעלי ביקשנו לבטל את התשלומים עתידיים לפרטנר (היות והעברנו את האמצעי תשלום על שמי שיהיה מסונכרן יחד עם ת.ז שלי) מה שקרה (גיליתי לאחר מעשה) 1. שחודש אחד חויב אך היות והיה לאחר ביטול הכרטיס החיוב הוחזר. 2. המשיכו לחייב בחשבון הקודם שרותים מסויימים למרות שהחשבון שם היה אמור להיסגר (הרי הקו טלפון וגם הראוטר רשומים כעת על שמי ומשולמים באשראי שלי) מה שאומר שהמשיכו לחייב אותנו על אותו השרות פעמיים (הדבר היחיד שהיה כן נכון זה חיוב על הראוטר. ולדעתי הנציגה שהעבירה את התוכנית על שמי היתה צריכה להעביר את החיוב הזה יחד עם העיסקה) החשבוניות הגיעו לחמותי ולא נפתחו (טעות שלנו כי היינו בטוחים שהכל מסודר) אך בכל שיחה עם נציגי פרטנר הנושא עלה תמיד יידעתי והסברתי שזה אותו הלקוח ובעצם ביטלנו את החשבון על שם חמי ופתחנו אותו על שמי. והדגשתי שאם יש בעיה או תקלה (כי תמיד ברגע הראשון היה נראה שמשו לא ברור להם) ייעדו אותי. ותמיד לאחר בדיקה נאמר לי שהכל מסודר ותקין. גם בעלי כשהגיע להחזיר את הראוטר שאל אם הכל מסודר וכשורה ונאמר לו שהכל תקין. (הגיעו מכתבים רגילים לבקשת תשלום שחמותי לא פותחת אלא מדי פעם שולחת אלינו) לפני כחודש הגיע לחמותי מכתב עו"ד עם בקשת תשלום חוב וטרחת עו"ד רק אז חמותי הבינה שצריך להיזדרז וליידע אותנו. פנינו לעו"ד וביקשנו את פירוט החוב אמרו לנו שישלחו לנו ולא שלחו, בעלי צילצל שוב ועדיין לא שלחו לנו. ושבועייים אחרי השיחה קיבלנו מכתב הוצאה לפועל עם דרישה של תשלום חוב 800 ש"ח של פרטנר ויחד עם כל ההוצאות זה הגיע ל-2500 ש"ח (חלקו הגדול של ההחוב הוא כפילות והחוב המקורי לא עובר 300 ש"ח) פניתי לפרטנר כעסתי מאוד א. כי הטעו אותי ונאמר לי שהכל מסודר ב. חלק מהחוב כפילות. ג. אני עדיין לקוחה שלהם שוחחתי איתם פעמים רבות טלפונית והיתה להם אפשרות ליידע אותי על החוב. אך לטענתם ברגע שהחוב נשלח לעו"ד גם אם יש כאן דברים מוצדקים אין להם אפשרות לפעול. פניתי לעו"ד מטעמם. רציתי להסביר שיש כאן טעות, אי הבנה וכו. אך עו"ד אמר או שאת מראה לי שהחוב הזה שולם (איך אשלם על חשבונית שלא הייתי בכלל אמורה לקבל???? מינואר העבירו את העיסקה על שמי והיו אמורים לבטל את העיסקה הקודמת שהיא על שם חמי. אך בפועל המשיכו לחייב על שרותים על חשבונית של חמי עד חודש אפריל ואז שלחו את זה לעו"ד) או שאת משלמת את דרישת החוב הנוכחית (2500) הסיפורים לא מעניינים אותי. אני מודעת לעובדה שהייתי צריכה לעקוב אחרי חשבוניות, אחרי האשראי, לראות שהתשלום האחרון הוחזר שיש כפילות ובקשה לתשלום חוב. אך עדיין אילו טעויות אנוש ולא רצון לסרב תשלום. במהלך הבירור גיליתי שחויבתי על קו טלפון שכלל לא ידעתי על קייומו ולא השתמשתי בו מעולם יותר מ-10 חודשים. (70 שקל כל חודש הגענו ל-700 שקל) גיליתי שבאחת החשבוניות החוב קפץ מ-279 שקל לכמעט 600 ללא פירוט על מה ולמה. אך אין לי עם מי לשוחח פרטנר אומרים שידיהם כבולות, עו"ד מעוניין רק בכסף. אשמח לעיצה בנושא. תזכו למצוות | ||
| 16/7/2019 12:16 | מיה יצחקי |
תשלום חוב לחברת פרטנר |
| 16/7/2019 17:07 | המועצה לצרכנות |
re:תשלום חוב לחברת פרטנר |
| 17/7/2019 20:11 | מיה יצחקי |
re:re:תשלום חוב לחברת פרטנר |
| 18/7/2019 14:24 | המועצה לצרכנות |
re:re:תשלום חוב לחברת פרטנר |