| מחבר: | דינה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 15/07/2019 |
| שעה: | 14:54:27 |
|
שלום,
ביום 04/07/2019 (חמישי) רכשתי טלפון סלולארי בחנות יעודית אשר אמור להיות מותאם לאדם מבוגר. בעת הרכישה התלבטתי רבות בין שני הדגמים היחידים שהיו בחנות ששויו של אחד כמעט כפול מהאחר. לצורך כך הרמתי טלפון למס' אנשים ע"מ להתייעץ ואף מסרתי למוכר מס' פעמים שאני קונה טלפון לאדם מבוגר מאוד והאם המכשיר תואם לשימוש שכזה. לאחר התלבטויות רבות החלטתי לקנות את המכשיר ןלםפ]הזול יותר.
בסוף השבוע המכשיר הובא לאדם המבוגר ולאחר שעמלנו עליו כשעה, הגענו למסקנה כי היות ואנו, אנשים בגילאי ה-30, החיים ועובדים בסביבה מחשובית, איננו יכולים לתפעל את המכשיר, הרי שברור שהאדם המבוגר לא יוכל לעשות בו שימוש ולמעשה המכשיר אינו מתאים כלל לצרכיו.
ביום 07/07/2019 (ראשון) ניגשתי לחנות ע"מ להחליף לדגם השני שהיה מוצע למכירה אולם נמסר לי כי לא ניתן לחזיר מכשירים סלולאריים משום שלא ידוע באם בוצע בהם שימוש. מובהר כי המכשיר הוחזר בקופסא המקורית ללא שנעדרו שקיות פנמיות וכד'. הוסבר להם שאכן המכשיר נפתח אולם מכירתו הינה בגדר הטעייה שכן כלל אינו מתאים לשימוש ע"י אדם מבוגר באשר תוכנת הפעלתו מסובכת עד מאוד. מעבר לעובדה כי נענתי בשלילה קיבלתי תגובה מזלזלת ופוגעת כאשר במהלך השיחה המנהלת הסתובבה והלכה. מובהר כי עת קניתי את המכשיר לא נאמר לי שלא ניתן להשיבו, זאת על אף שהתלבטתי משך כעשרים דקות בין שני המכשירים ולא הוצעה לי האופציה לבדוק את תוכנת ההפעלה בטרם הרכישה. עם זאת, במעמד השיחה הציגה המוכרת לוח שלטענתה היה מוצג ליד הקופה ונרשם בו שאין החזרה של מכשירים סלולאריים.
האם במצב דברים זה יש טעם להגיש תלונה?
|
|
|