חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:מחשב שנשלח לתיקון
מחבר:אדוארד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/07/2019
שעה:14:32:24

תודה רבה, לפי המסוכם בני לבין הטכנאי הבדיקה היתה אמורה להתבצע חינם (כך גם כתוב באתר של העסק). הוא נתן לי הצעת מחיר במקרה ויצליח לתקן את המחשב. מהתקשרויות חוזרות ונשנות במהלך החודש וחצי האחרונים, הוא "ניסה" לתקן אותו לבד כל פעם ואמר לי להתקשר בעוד מספר ימים. לאחר חודש וחצי התקשרתי אליו בשביל לבדוק מה קורה עם הלפטופ, והוא אמר לי שהוא שלח אותו לחברה אחרת שמתמחה בזה (ללא התייעצות איתי, ללא שום עדכון וללא אזהרה), ואף אמר שהם גובים ממנו - ולכן הוא גובה ממני 100 שקל "מחיר משלוח" במידה ולא יצליחו לתקן את המחשב, או שאם אני אסרב להצעת מחיר שלהם (פי 2 יותר יקר מזאת של הטכנאי). זה פחות או יותר אומר שמרגע זה שהטכנאי הפך את המחשב שלי לבן ערובה אצלו, משום שאני לא יכול לקחת את המחשב לטכנאי אחר, כי אז הוא יגבה ממני 100 שקל "מחיר משלוח" כי "סירבתי להצעת מחיר", על משלוח שבכלל לא רציתי, ולא סיכמתי איתו עליו. משיחה עם הטכנאי היום עושה רושם שהמחשב בכלל לא יתוקן, ושלאחר חודשיים שהלפטופ אצלו, שום דבר לא תוקן, והוא הולך להחזיר לי לפטופ שבור, ולגבות ממני על זה 100 שקל (אשר כפי שאמרתי, הם תשלום על פעולה שלא סוכמה, לא הזמנתי ולא ידעתי עליה כלל). האם זה חוקי?
15/7/2019 12:31 המועצה לצרכנות re:מחשב שנשלח לתיקון
15/7/2019 12:54 אדוארד    re:re:מחשב שנשלח לתיקון
15/7/2019 14:32 אדוארד    re:re:מחשב שנשלח לתיקון