| מחבר: | רויטל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 13/07/2019 |
| שעה: | 17:44:55 |
|
שלום לכם ותודה על התייחסותכם.
ב28.05 הייתי בחנות ריהוט kloss כדי להתעניין בחדר ארונות. באותו מעמד היה בתצוגה ארון קטן "אי" ששהה את לבי. לאחר זמן קצר החלטתי לרכוש אותו.
כשהגעתי הביתה, הבנתי שזו טעות, מה גם שהמקום שיש לי עבורו לא מספיק מרווח....
חש בבתי על כך יממה נוספת וב 31.05 עדכנתי את הבחור שממנו רכשתי בהודעה כי אני מבקשת לבטל. הוא אמר שהוא מטפל בנושא, ושהכל בסדר.
ב3.06 שוב שאלתי כי לא חזרו אליי ונעניתי כי תוך מספר ימים אראה זיכוי באשראי.
מפה התחלתי לעקוב מול חברת האשראי שאמרה שלוקח כשבועיים עד שרואים זאת. אז חיכיתי שבועיים ושוב יצרתי קשר. בויזה עדכנו כי אין בקשה לביטול הדליקה. ובינתיים כבר ירד תשלום ראשון מתוך 6 של 1000 שח.
ב27.06 הנציג מהחנות עדכן כי זה לא בידיו והועבר להנהלת חשבונות אבל שהוא בודק.
ב01.07 שוב יצרתי קשר כי לא חזרו אליי וכי ויזה שוב עדכנו כי אין בקשה לביטול עסקה. והפעם בני עדכן כי תיכף אראה זאת (וכי זה נעשה לפני שבוע... שקר וודאי), וכי באותו ביטול ייגבו 100 שח דמי טיפול.
אמרתי תודה ושוב התקשרתי לויזה. שם עדכנו כי יש באמת בקשה מאותו יום, אבל שזוכיתי רק על 800 מתוך ה1000 ששילמתי כבר (דהיינו 200 שח דמי טיפול). בעזרת נציג חברת האשראי ניסינו שוב להתקשר לחנות. אך שוב הופנינו להנהלת חשבונות. לאחר מספר נסיונות שלא ענו להן בהן כלל, הרמתי ידיים ואני פונה אליכם ושואלת, מה לעשות?
איך ייתכן שטורטרתי חודש שלם, ועכשיו על פי בהחלטתם זה כל הזיכוי למרות שדובר ומגיע לי 100 שח נוספים?
זה עניין עקרוני. ללמד חברה כל כך גדולה איך להתייחס ללקוח.
מיותר לציין שאני לא אקנה אצלם, כי מיד אחרי שירות מגיעה האמינות. ופה לא זה ולא זה ניתן מרגע שביקשתי לבטל.
אשמח לעזרתכם. בברכה ותודה, רויטל.
|
|
|