חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזר כספי+פיצוי
מחבר:juliatowse@gmail.com (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/07/2019
שעה:15:13:43

צהריים טובים,
לפי כ-4 חודשים רכשתי מכשיר NEWA מחברת ב.ד סיגמא. לפי ההסכם היו לי 120 יום התנסות. במידה ואני לא מרוצה אוכל להחזיר את המכשיר ולקבל החסר כספי מלא. כשפניתי להחזיר את המכשיר נאמר לי שעלי לקבל אישור מהמחלקה הרלוונטית, לשלוח את המכשיר ולאחר שהוא יגיע אקבל החזר בתוך 21 ימי עסקים. לקח לי כשבוע לקבל אישור החזרה. ב26.5 קיבלתי הודעה מהדואר כי המכשיר נאסף ע"י החברה (שלחתי בדואר רשום). ב16.6 פניתי לחברה לברר מתי אני יראה החזר כספי ושם נאמר לי שטוב שהתקשרתי כי הם קיבלו מכשיר ו"לא ידעו של מי זה" (באורח פלא ברגע שהתקשרתי ישר הם הבינו שהמכשיר שלי) כך שלמעשה 21 הימים מחושבים ממועד השיחה. הנציגה שדיברה איתי אמרה שבגלל כל הבלאגן אקבל את ההחזר בתוך פחות מ21 יום. היום התקשרתי שוב. 21 ימי עסקים מה16.6 עברו וכסף עדיין אין...
לדברי הבחורה שענתה לי היום יש עיכובים, אולי השבוע, מחכים שהמנכ"ל יאשר את ההחזר ובלה בלה בלה....
מדובר בהפרת חוזה מצידם זה בטוח. אני רוצה קודם כל לקבל את כספי בחזרה ואני דורשת לקבל מהם פיצוי על כל הטרטור כי זה ממש מכעיס.
בדקתי את כתב ההתחייבות שנשלח לי-מצויין בו החזר כספי מלא אולם לא רשום מועד. המועד נאמר לי טלפונית ע"י נציג בשם נתנאל (שהיה זמין בוואטסאפ עד לרגע שהדברים התחילו להסתבך).
מה הדרך הכי מהירה ונכונה לפעול? האם יש לי אפשרות להגיש תלונה במשטרה?
יש לי תחושה שמדובר פה בשיטת פעולה ושאני לא היחידה...
14/7/2019 15:13 juliatowse@gmail.com החזר כספי+פיצוי
15/7/2019 11:16 המועצה לצרכנות    re:החזר כספי+פיצוי