| ![]() |
| החזרת מוצר לאחר מספר שעות | ||
| מחבר: | mira ittah (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 13/07/2019 | |
| שעה: | 16:26:12 | |
| קניתי מחנות "ברכה" ביבנה שמלה בעלות שת 750 ש"ח לכבוד חתונה של אחייניתי. השמלה היתה שקופה ומכיון שלא מצאתי חלק תחתון לשמלה נאלצתי למחרת בבוקר להחזיר במטרה לקבל לקבל את כספי בחזרה כפי שאובטח. לדאבוני הרב, קיבלתי דיבור מזלזל ומשקר מהמוכרת ומבעלת החנות. לטענתה לבשתי את השמלה ויש בה ריח של סיגריות וזיעה. דבר שלא היה ולא נברא . למרות שיידעתי אותה שהאירוע שבוע הבא ב-1.7. ושאמש היתה אזכרה לאחי 30 יום (שלחתי אליה הודעת האזכרה), ואין מצב שיש ריח לא עניין אותה ניבלה את הפה ולא הקשיבה. ניסיתי בדרכי נועם ואחותי וחברה אך לשוא. נאלצתי ללכת לחתונה שמאוד חשובה לי עם שמלה ישנה מהבת מצוה של ביתי. פניתי במייל מועצה שלחתי גם את המכתב בווטצאפ במייל ומסירה ידנית לבעלת החנות ורד אך לא התייחסה והגיבה בזלזול מעיד על כך שהיא מיומנת בעניינים אלו. אשמח לדעת איך וכיצד להמשיך את הטיפול.. האם זה הזמן ללכת לטביעות קטנות. אני לא מתכוונת לוותר עמלתי קשות עבור כספי ואין שום סיבה שלא תחזיר את כספי עם כל המשתמע מכך. (יש לי עדים שהיו אצלה הריחו את השמלה ולא הבינו מה היא רוצה... כנראה שהיא או המוכרות שלה לבשו). תודה ויום טוב מירי | ||
| 13/7/2019 16:26 | mira ittah |
החזרת מוצר לאחר מספר שעות |
| 15/7/2019 08:55 | המועצה לצרכנות |
re:החזרת מוצר לאחר מספר שעות |