| ![]() |
| re:re:איתא ביטול טיסת צארטר לסנטוריני בדיוק 14 יום לפני | ||
| מחבר: | ניר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/07/2019 | |
| שעה: | 11:37:43 | |
| תודה על התשובה.
בכדי להוכיח שזו שיטה מתוכננת שחוזרת על עצמה צריך גוף כמו שלכם שיבדוק ויבחן עוד תלונות ועוד צרכנים שנתקלו באותה מקרה. אולי אם זה יעלה לכותרות עם בקשה מצרכנים שנתקלו בבעיה לדווח ולשתף.. כך נוכל לקבל תמונה מלאה ולראות שזו פשוט שיטה שחוזרת על עצמה, פשוט למשוך צרכן במחיר זול ולאחר שהוא כבר בפנים (שבוי) לבטל ולאפשר לו פתרון אחד של להפסיד הכל או לשלם יותר! לי איסתא אישרו רשמית את הטיסות אחרי שהחברת תעופה אישרה להם.. איך פתאום אחרי 24 שעות החברה סתם מחליטה לבטל טיסה?? ובדיוק 14 יום לפי בחוק? זה נראה מתוכנן היטב! והטיסה החלופית שניתנה לי הייתה מאותה חברה שביטלה את הטיסה.. רק בתוספת של עוד 300$. מי שיבחן את הקלטת השיחות והוויכוחים שלי עם הנציגים יבחין ב"מסחרה" וחוסר הדיוקים שלהם... הם התחילו במקסימום ביטול ונזק עבורי...ורק לאחר שראו שאני עקשן ומבין עניין ותופס אותם בכל מיני אי דיוקים הם שיפרו ושיפרו את הפתרון החלופי.. אבל בשורה תחתונה פשוט הכפילו לי את ההוצאה במחי הודעת ביטול אחת יום אחרי שאישרו לי!!! במקום 354$ תשלום מקורי הותוסף לי עוד 300$. אחלה שיטה! אני ממש מבקש מכם להמשיך לבדוק ולטפל בעניין או להפנות אותי לגורמים אחרים בכדי למנוע גרימת נזקים ועוגמת נפש לצרכנים נוספים! | ||
| 11/7/2019 15:41 | המועצה לצרכנות |
re:איתא ביטול טיסת צארטר לסנטוריני בדיוק 14 יום לפני |
| 12/7/2019 11:37 | ניר |
re:re:איתא ביטול טיסת צארטר לסנטוריני בדיוק 14 יום לפני |
| 14/7/2019 17:51 | ניר |
re:re:איתא ביטול טיסת צארטר לסנטוריני בדיוק 14 יום לפני |
| 15/7/2019 08:56 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:איתא ביטול טיסת צארטר לסנטוריני בדיוק 14 יום לפני |