| ![]() |
| פניית המשך דינמקיה סלולר | ||
| מחבר: | אליאן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 08/07/2019 | |
| שעה: | 22:52:59 | |
| שלום
פניתי וביקשתי להבין איך אני מקבלת אסמכתא ממכם כי פניתי ופניתי לפי בקשתי נשלחה גם לפניות הציבור של דינמיקה, אני חייבת את ההוכחה הזאת מאחר ואני מגישה בבית משפט לתביעות קטנות כתב תביעה, וזה כי פנייתי הרבות בטלפון למועצה לא נענו למרות ששלחתי את כל הקבצים הנדרשים ולאחר בירור איתם נאמר כי לא התקבלו והתבקשתי לשלוח כל קובץ בנפרד כי המייל שלכם לא תומך ומאז פנייתי אליכם נענו כי מי שמטפלת וקבילה את הפניה תחזור אלי אך אף אחד לא חוזר בנוסף לזה שאני מנסה להתקשר זה מנתק לי את השיחה לאחר צךצול, תבותכם בפורם היתה : שלום רב אליאן, האם הגשת תלונה באתר המועצה לצרכנות? אם כן, מה מספר הפניה? היה ויש ברשותך ראיות התומכות בטענתך- במידה שלא הגשת תלונה באתר המועצה לצרכנות, ניתן להגיש אצלנו, על מנת לבקש את תגובת החברה. אולם, היה וימצא מחלוקת עובדתית (כל צד יטען אחרת) רק בית המשפט רשאי להכריע בעניין. אני אשמח לדעת איך אני מקבלת את האסמכתא כי נשלחה גם פניה דרך האתר שלכם לפניות הציבור של דינמיקה כי אתם לא עוזרים לא עונים לא מטפלים וכל ההוכחות אצלי אך המייל שלכם לא תומך בקבצי הקלטות וכו'.. שגודלם עולה על 2 MB תודה | ||
| 8/7/2019 22:52 | אליאן |
פניית המשך דינמקיה סלולר |
| 8/7/2019 22:54 | אליאן |
re:פניית המשך דינמקיה סלולר |
| 9/7/2019 14:34 | המועצה לצרכנות |
re:re:פניית המשך דינמקיה סלולר |
| 10/7/2019 17:24 | אליאן |
re:re:פניית המשך דינמקיה סלולר |