| מחבר: | שולה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/07/2019 |
| שעה: | 09:42:07 |
|
שלום לכולם, אשמח לייעוץ
בתחילת חודש מרץ בעלי הלך לחנות ריפליי כדי לקנות חולצה לשבת חתן שלו שהתקיימה באפריל (כחודש לפני).
הייתה חסרה המידה שלו, והמוכר אמר שאם נשלם הוא יזמין לנו וזה יגיע תוך 3 ימים, ושיתקשרו אלינו כשזה יגיע.
כמובן שעשינו את זה.. אחרי שבוע וחצי פתאום נזכרנו שלא התקשרו אלינו, אז התקשרתי לברר מה קורה עם זה ואמרו לי שבודקים ושמו אותי בהמתנה
אחרי 20 דק ניתקתי והתקשרתי שוב, ולא ענו כמה פעמים.
אחרי שבוע נוסף התקשרנו שוב, ונאמר לנו שלא יודעים במה מדובר אבל שהחולצה כרגע כן קיימת בסניף ושנגיע.
הגענו לשם, והחולצה הלבנה הייתה מלאה כתמים!!
המוכרת ניסתה לשכנע אותנו שניקח אותה ככה וזה ירד בכביסה אבל כמובן שלא רצינו, שילמנו על חולצה חדשה וזה מיועד לשבת חתן שלנו אז למה שנקבל חולצה עם כתמים?
אחרי שדיברנו עם המנהל הוא הבטיח שהוא באופן אישי מחר יביא מהמחסן חולצה חדשה ותוך יומיים היא תגיע
אחרי בערך שבוע נוסף הארוס שלי הלך לחנות ושוב החולצה לא הייתה שם..
הוא דיבר שוב עם המנהל, והפעם הובטח לו שיגיעו אליו לבית להביא לו את החולצה ביום חמישי הרביעי באפריל,
כמובן שזה לא קרה...
אחרי כמה ימים אכן הגיע מישהו להביא לו חולצה אבל
לא החולצה שהוא הזמין!!!
יום לפני החתונה שוב הגיע מישהו ושוב עם החולצה הלא נכונה...
בשבת חתן הוא כבר לבש חולצה אחרת ונשאר עם עוגמת נפש בעיקר אבל זה לא הסוף!!
עברו חודשיים מהחתונה, ואחרי שהתאוששנו טיפה (אנחנו בדיוק משפצים דירה ומלאים בסידורים והחולצה לא הייתה בראש סדר העדיפויות...) אז הגענו לחנות, ובעלי ברוב טובו אמר אני לא רוצה פיצוי, לא רוצה לריב, לא רוצה כלום...
רק תחליף לי את החולצה(כמובן שחדשה עם טיקט) כי זה לא מה שרציתי וזו גזרה שלא יושבת עליי טוב.
המנהל שבמקרה היה שם בהתחלה אמר שהוא לא יכול כי עברו חודשיים, ואחרי שדיברנו קצת הסכים, ואז שוב שינה את דעתו ואמר שהוא צריך לקבל אישור משירות לקוחות
אז חיכינו שידבר איתם, ולבסוף אמר שאי אפשר.
זה נגמר בזה שהשארנו את החולצה שם ויצאנו בלי כסף ובלי חולצה..
האם יש מה לעשות? |
|
|