| ![]() |
| איחור בהגעת הובלת רהיטים | ||
| מחבר: | דודי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 04/07/2019 | |
| שעה: | 13:06:28 | |
| שלום,
רכשתי שולחנות לסלון בחנות x והספק של החנות תיאם איתי הובלה ליום ספציפי בין השעות 13:00-17:00. קרה מצב בו ביום בו תיאמו איתי החלו הפגנות בחלקים שונים בארץ שכללו חסימת צירי תנועה. במהלך כל טווח השעות אף אחד לא טרח להתקשר או להודיע על איחור כלשהו בהגעה. יש לציין כי בשעה 17:00 אני ביצעתי נסיונות התקשרות הן לחנות ממנה רכשתי את השולחנות והן לטלפון ממנו בוצעה אלי שיחה לצורך תיאום ההובלה אך לא היה מענה בשני המקומות. בשעה 20:00 בערב התקשר המוביל וציין בפניי כי הוא יגיע אלי בעוד כ-50 דקות תוך כדי שהוא מטיח האשמות במפגינים ומתחמק מלהסביר מדוע לא הודיעו לי על איחור. לבסוף המוביל הגיע לביתי בשעה 20:45, כלומר 3 שעות ו-45 דקות לאחר טווח הזמנים שנקבע. יצויין כי עלות ההובלה כפי שנקבעה ביום רכישת השולחנות הינה 250 ש"ח. שאלתי היא האם אני זכאי לפיצוי כספי על סך 600 ש"ח ללא הוכחת נזק בהתאם לחוק הטכנאים? במידה וכן, ממי אני זכאי לפיצוי - מהחנות ממנה רכשתי או מהספק של החנות? שוחחתי עם בעל החנות אך הוא עומד בתוקף על כך שאין לו צד בעניין ומדובר ביום חריג והגיוני שההובלה איחרה ומעבר לכך אני צריך להגיד תודה על כך שההובלה הגיעה באותו היום ולא נדחתה לתאריך אחר (כאמור מבלי להודיע). תודה רבה על העזרה | ||
| 4/7/2019 13:06 | דודי |
איחור בהגעת הובלת רהיטים |
| 4/7/2019 13:42 | המועצה לצרכנות |
re:איחור בהגעת הובלת רהיטים |