| מחבר: | ליאל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 02/07/2019 |
| שעה: | 13:35:04 |
|
שלום רב, אודה לעזרה!
בתאריך 30.5 הזמנתי מוצר שהוצג כמקורי באתר אינטרנט בעלות 499 ₪ , בנוסף שני חברים שלי הזמינו גם הם את אותו המוצר מהאתר (אחת יום לפניי, השני כשבועיים לאחר שהזמנתי 13.6).
בהתחלה נאמר לי שהמוצר יגיע בתוך 14 ימים, לאחר מכן 21 ימים, עדיין לא קיבלתי את המוצר.
חברתי קיבלה את המוצר בתאריך 21.6 (היא ביצעה את ההזמנה בתאריך 28.5) והתברר שהמוצר מזויף (באתר הוצג כמקורי!!) ניסיתי ליצור עם האתר קשר לביטול ההזמנה, גם במיילים וגם טלפונית, עדכנתי אותם שבמידה ולא אקבל את כספי אתבע אותם,
התשובה שקיבלתי היא שאמתין לקבלת המוצר ובנוסף גם אמרו שהם אלה שיתבעו אותי על איומים וסחיטה(!!?).
לאחר מספר ימים שהמשכנו לנסות לדבר איתם ולקבל מענה הם שינוי באתר את פירוט המוצר ורשמו שהוא "סופר קופי" (מזלי שבזמן ביצוע ההזמנה עשיתי צילום מסך, כמו כן באישור ההזמנה נכתב שהמוצר מקורי).
אחרי ששינו את הפירוט באתר הם נזכרו להגיד לי שידעתי מראש שמדובר בסופר קופי וזו בעיה שלי (מה שהם שכחו לציין במייל הראשון שרשמתי להם שהמוצר מזויף).
חברי שהזמין שבועיים אחרי קיבל את המוצר (המזויף, מיותר לציין) לפני יומיים ואני עדיין לא קיבלתי, כמו כן עדיין לא עונים לי.
אודה לעזרתכם בהמשך טיפול..
תודה רבה!!
|
|
|