| מחבר: | ליאת (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 01/07/2019 |
| שעה: | 09:49:43 |
|
בהמשך להתכתבות הנ'ל- לבסוף הצלחתי לשכנע את בית העסק לבטל את העסקה (לאחר מאמצים רבים מאוד). החברה שלחה שליח לאסוף את המוצר והבטיחה לבטל את העסקה מול חברת האשראי ולגבות רק את דמי הביטול (למרות שהביטול נבע מכך שהמכשיר לא היה תקין והם לא אמורים לגבות דמי ביטול).השליח פירק את המכשיר והשאיר חשבונית זיכוי שעליה כתב הערה שהמכשיר נבדק ונמצא תקין וביקש ממני לחתום. כמובן שלא הסכמתי, הוא לא עשה כלום עם המכשיר, בטח לא בדק אותו ואחכ הסתבר שהוא בכלל לא טכנאי, רק נהג. אחרי שסרבתי לחתום הוא כתב לי חשבונית חדשה עם הערה שהמכשיר נמצא לא תקין. חתמתי והוא נסע. לאחר כמה דקות הוא חזר עם בעל החברה על קו הטלפון שצעק עלי ש'איך אני מעזה להורות לעובדים שלו לכתוב שקרים' ועוד ועוד צעקות וקללות.מכיוון שהבחור לא הסכים ללכת מחשש שיפטרו אותו, התפשרנו על חשבונית חדשה עם הערת- 'המכשיר נמצא תקין מבחינה חיצונית'. שוב הובטח לי שהחיובים יבוטלו. בפועל, המכשיר נלקח. העסקה בוטלה אבל החיובים ממשיכים לרדת (הביטול נעשה לפני פסח). ניסיתי להתקשר לחברה כמה פעמים אבל ניתן להגיע רק למוקד הודעות והם אף פעם לא חוזרים להודעה שלי. הגשתי בקשה לביטול יסקה בחברת האשראי אבל הם אמרו שתשובה (חיובית או שלילית) תתקבל תוך 60 יום. וכאמור- בינתיים החיובים ממשיכים לרדת. האם יש לי עוד מה לעשות? יש לי עילה לתבוע אותם ולבקש פיצויים על עגמת הנפש? אגב, מדובר בחברת 'ריבר' שראיתי כאן בפורום הרבה תלונות עליהם. לא מפליא...
תודה מראש!
ליאת |
|
|