| ![]() |
| חיובים מעבר להסכמות בקניית מיטה ומזרן | ||
| מחבר: | ברוך (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 01/07/2019 | |
| שעה: | 12:14:14 | |
| שלום,
קניתי מיטה + מזרן ב 7500 שקל מרשת גדולה. המוכר בחנות הדגיש לי במעמד המכירה שאם המזרון לא נוח אפשר להחליף אותו, והם יודעים שקשה לבדוק אם מזרן נוח שהוא ארוז בניילון, אז הם מאפשרים החלפה גם אם משתמשים בו בלי הניילון, רק שצריך לשלם על "החלפת בד" 200-300 שקל (כאילו בגלל שהם מחליפים לו את הבד החיצוני שהשתמשת ועושים איתו משהו אחכ. לא יודע) סוכם 350 ש"ח הובלה. המיטה והמזרן הגיעו אחרי למעלה מחודש, לא נכנסו במעלית, המובילים דרשו עוד כסף להעלות לקומה 6, התקשרתי למוכר הוא אמר שזה מחיר 350 עד קומה 2 ולהוסיף להם 150 שקל כמו שהם מבקשים. שולמו עוד 150 שקל. כאשר המיטה הורכבה חלקים בה לא היו צבועים טוב, אז המוביל לקח אותם איתו לצביעה מחדש במפעל, המיטה הורכבה אבל שילדה ללא ציפוי חיצוני. אפשר להשתמש אבל לא סופק המוצר במלואו. עברו שבועיים. המזרן לא נוח, עושה כאבי גב. ביקשתי מהמוכר לבצע החלפה של המזרן לדגם אחר כמו שסוכם. ענה לי שיבדוק את זה, אחרי הרבה שיחות טלפון שנידנדתי לו חזר אליי ואמר לי ש החלפת בד במזרן הזה תעלה 478 שקל, לא 200-300 כי הוא לא ידע בדיוק את המחיר, וזה המחיר במחירון שלהם למזרן ולגודל הזה. מה אתם מציעים לי לעשות? | ||
| 1/7/2019 12:14 | ברוך |
חיובים מעבר להסכמות בקניית מיטה ומזרן |
| 1/7/2019 14:23 | המועצה לצרכנות |
re:חיובים מעבר להסכמות בקניית מיטה ומזרן |