חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חברה לא אומדת באחריות
מחבר:חוסה בחר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:01/07/2019
שעה:12:11:16

שלום, ניסיתי להיתקשר כבר 3 ימים לטלפון ולא עונים...

קניתי קורקינט מחברת ismart ואחר 3 חודשים הפסיק לעבוד, לקחתי אותה לחנות כי יש אחריות והם שלחו למאבדה.
אחרי חודש הם מתקשרים ואומרים שיש בעיה בברייקס ואני עשיתי את הנזק, אני לא יודע איך או מתי עשיתי את הנזק שהם אומרים והם יכולים להגיד את זה על כל דבר האמת.
הם ביקשו 350שח כדי לתקן את הקורקינט
שילמתי אבל אמרתי להם שאני רוצה אוחחות שאני גרמתי לקורקינת להיתקלקל, תמונות וגם החלק שהם מחליפים כי אני חושב שהם לא אומדים באחריות.

אחרי מספר ימים אני בא לחנות לקחת את הקורקינט וכשה אני מקבל אותה אני בודק אותה ורואה שיש לה מלא מלא סריטות בגוף של הקורקינט ואני אומר להם שככה לא קיבלו את זה, מי שמטפלת בי מיתקשרת למישהו ואז אומרת לי שאומרים לה שככה קיבלו את הקורקינט, אבל הם לא כתבו את זה בשום מקום אבל שהבחור שקיבל אותי חודש בחצי ליפני זוכר ככה

אני בודק את הקורקינט יותר לעומק ורואה שהחלק שהם ״תיקנו״ והוא אמור ליהיות חדש, יש לו גם סריתות והוא לא מונח בסדר.

אני מבקש גם את האוחחות שזה אני שעשיתי את הנזק לקורקינט ואין להם, יש להם את ה״חלק״ שהיחךיפו שהוא שבור אבל אי אפשר לדעת שזה החלק של הקורקינט שלי או אחר, אין תמונות

אני עומר להם שאני לא מקבל את הקורקינט ככה עם הסריתות והחלק ה״חדש״ גם עם סריתות ולא מונח טוב

הם אומרים שאשלחו למאבדה ויחזרו עלי יום אחרי

זה היה ליפני כימעת שלוש שבועות, אני מתקשר כל יום ואין להם אפילו תשובה מה המצב
הם אומרים שברגע שיהיה להם תשובה אתקשרו עלי

אברו חודשיים בחצי מהרגע שקיבלו את הקורקינט

רציתי לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות אם זה, אם אפשר לקבל את הכסף וחזרה או אם עדיף תביע

מצתהר על השגיעות כתיב, אני עולה :)

pepebejar@gmail.com
1/7/2019 12:11 חוסה בחר חברה לא אומדת באחריות
1/7/2019 12:31 משה    re:חברה לא אומדת באחריות
1/7/2019 13:29 חוסה בחר       re:re:חברה לא אומדת באחריות
2/7/2019 08:51 המועצה לצרכנות          re:re:חברה לא אומדת באחריות
2/7/2019 10:22 חוסה בחר             re:re:re:חברה לא אומדת באחריות
2/7/2019 12:13 משה             re:re:re:חברה לא אומדת באחריות
2/7/2019 13:54 המועצה לצרכנות                re:re:re:חברה לא אומדת באחריות
2/7/2019 14:04 משה                   re:re:re:re:חברה לא אומדת באחריות