חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שינוי מחיר ממה שיש על המוצר
מחבר:מירב (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:30/06/2019
שעה:22:57:46

שלום רב,
רציתי להתייעץ איתכם לגבי מקרה שהיה לי.
ביום שישי ה 28.06.19 נכנסנו אני ובעלי לחנות בשם ׳הסטוק׳ שנמצאת במושב בארות יצחק.
ראיתי שם מוצר, כוס זכוכית כזו עם קש, שהמחיר עליה היה 5 שקלים, רציתי לקנות 30 כאלו.
ניגשתי למוכרת ואמרתי לה אם אפשר לעשות הנחה על כמות של 30, היא אמרה לי שהמנהל נמצא בחופש, אמרתי לה אם תוכל לשאול אותו בטלפון. לאחר שיחה איתו הוא לא הסכים.
לאחר שהיא העבירה את המוצר במחשב היא מגלה שהמחיר במחשב הוא 6 שקלים, אחרי שהיא ראתה שעל כל הכוסות היתה מדבקה של 5 שקלים. ואף אמרה שהמחיר 5 כששאלנו לראשונה.
ואז אמרתי לה שהיא צריכה להביא לי את הכוסות בסכום של 5 שקלים לאחד, היא לא הסכימה למכור ומול עינינו היא התחילה להדביק מדבקה נוספת על כל כוס בסכום של 6 שקלים.
אמרתי לה שעל פי חוק היא לא אמורה לעשות את זה ולהביא לי בסכום שהיה כתוב, היא לא הקשיבה והמשיכה לשנות. ביקשתי ממנה להתקשר שוב למנהל שכמובן לא הסכים לזה. הם אמרו שנחזור בראשון כשהמנהל נמצא.
חזרנו ביום ראשון ה 30/06/19 ושוב שאלנו את המוכרת שהיתה שם, מוכרת אחרת , וגם היא אמרה שזה עולה 5 שקלים. לאחר שעטפו אותם,כשבאנו לשלם שוב ראו שזה 6 שקלים במחשב. קראו למנהל והסברנו לו את הבעיה והוא עדין לא הסכים. נאלצנו לשלם 173 שקלים מאחר ועל 7 היה עדיין מדבקה של 5 בלבד, בעוד שעל האחרים היתה מדבקה של 5 ושל 6.
אמנם לא מדובר על סכומים גדולים אך אני מרגישה שנאלצתי לשלם 23 שקלים יותר ממה שהייתי צריכה לשלם, והיתה כאן הטעיה מבחינתי אם מלכתחילה היה כתוב עליהם 5(על כולם!)
אשמח לדעת עם מי הצדק ומה עליי לעשות.
יש ברשותו תמונה של המוצר מיום שישי שכתוב עליו 5 שקלים.
בנוסף גם על הכוסות שכבר קניתי שיש עליהם מדבקה של 6, שהמוכרת הדביקה אותן ממש מול עינינו בקופה,יש לידן או תחתיהן מדבקה של 5.
תודה רבה
30/6/2019 22:57 מירב שינוי מחיר ממה שיש על המוצר
1/7/2019 11:37 המועצה לצרכנות    re:שינוי מחיר ממה שיש על המוצר