| מחבר: | שי בלזר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 28/06/2019 |
| שעה: | 12:07:51 |
|
שלום רבותי,
קיבלתי את כתובתכם לעניין תלונות שלציבור יהיה עניין לדעת..
אני חולה במחלת כאב לאחר שעברתי תאונת דרכים בשנת 2002.
כבר לאחר התאונה התחילו הכאבים החזקים, הגעתי עד מרפאת כאב ושם התבשרתי שאצטרך לחיות עם הכאבים עד סוף חיי ואין לי אלא להתרגל למצב.
עברתי את כל התרופות שהרשו לי לקחת, עד לטרגין שכיום גם הוא אינו יעיל יותר כבר מזה כמה חודשים ואין יותר עזרה!!!.
בזמן הזה גם עברתי אירוע מוחי בסוף 2008, אני חולה גם באפילפסיה קלה וגם בשנים האחרונות התגלה אצלי פיברומיאלגיה. כל מחלה מהן עם התוויות לקנביס ברמה זו או אחרת.
ב 2017 כשהתרופות הפסיקו להשפיע שוב הלכתי למרפאת כאב מתוך כוונה ברורה להגיע לקנביס, שכן ידעתי שלעזור - מרפאת כאב כבר הצהירה שאין לה את היכולת וכבר השמועות על הפלאים של התרופה הזו עשו להם כנפיים.
ב21.2.19 סוף סוף הוגשה הבקשה ליק"ר. 45 ימי המתנה שרשומים בחוק? הצחקתם אותם. הם החליטו על 60 ימי המתנה ולא ימים רגילים אלא ימי עבודה!
אז חיכיתי עד ה 3.6 כדי שיעברו 60 ימי עבודה שלהם.
אבל 60 ימי עבודה שהם הרשו לעצמם כבר לא הספיקו להם, אז הם אמרו.. תמתין עוד..
ב 19/6 נשלח אלי SMS שבו הם אמרו שכל התכתובת מצורפת למייל(אחרי 71 ימי עבודה שלהם) רק מה, הם טעו בכתובת המייל שלי.
במקום לעשות "השב" הם שלחו את המייל עם כל הפרטים לכתובת חסרה (הם לא העתיקו את הכתובת בשלמותה) והמייל נשלח למישהו אחר!!
במקום ל *******
זה נשלח אל *******
ובכן, אני לא יודע אם ***** קיים באמת, כי הוא לא חוזר אלי.
אבל המייל נשלח ל ***** ומבחינת יק"ר הם סיימו את הטיפול ומבחינתם התיק סגור וחתום ומגיע להם כל הכפיים..
כל ניסיון שלי להגיע אליהם ולשכנע אותם לשלוח אלי שוב את המסמכים הנדרשים עם הרשיון שאושר =י ולכובת הנכונה הפעם, נופל על אזניים אטומות!!!
ביום שני כבר יעבור חודש אחד ואני אאבד אותו מתוך הרשיון ש"נופק" לי.
מי יציל אותי מהקפקאיות הזו???
שלום רבותי וסליחה על הפניה אליכם
הבקשה לאישור קנביס : *****
ת"ז מטופל: ******
דברים לא מסתדרים למרות הודעת הSMS שלכם מיום ד' 19/6 בשעה 13:42. שהכל אושר והאישור בדרך למייל שלי.
אתמול דיברנו בטלפון והודגש בפני שאתם מתנצלים ושהמייל יועבר אלי אתמול.
אחרי שבשבוע שעבר כבר הועברה אלי ההודעה ב SMS שהכל כבר אושר והמייל בדרך אלי.
אבל זה לא קורה.
המייל לא עבר. אני לא יכול להתחיל בטיפול
האם תוכלו לסייע לי בבקשה? יש אישורים ע"י היחידה שלכם.
יש אישור ב SMS מהיחידה שלכם, רק המייל עם המסמכים עדיין לא עבר אלי.
הכל אושר, רק המייל ממכם שתומך בזה לא הגיע אלי!!
האם אפשר בבקשה לעזור לי?
אני סובל נורא מכאבים! מוצא טיפול תרופתי כבר ממזמן, אין שום דבר שעוזר!!!
המייל הוא:
אנא מכם,
שי בלזר
(מיותר לציין שאורך הרשיון יהיה 6 חודשים? עכשיו... כבר 5..
וכבר צריך להתכונן ולסדר את התור הבא למרפאת הכאב... כדי ש״60״ ימי העבודה לא ישברו את רציפות הטיפול) |
|
|