| מחבר: | יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/06/2019 |
| שעה: | 21:30:47 |
|
| שלום רבב אז ככה רכשתי מחברת הוט מובייל מכשיר גלקסי 10 פלוס ועשיתי עלו ביטוח אז אחרי כמה חודשים בחודש 6 ניזכרו להגיד לי ביגלל שהסים של הוט מובייל לא בתוך המכשיר לא נוכל להתקין לך את הביטוח עח המכשיר וכדי שהיה על זה ביטוח עליךך לעביר קו אחד עלינו ואז נוכל לשים לך ביטוח אני אמרתי להם ליפני שרכשתי את המכשיר אני נתתי את כול המידע כולל מה עשיתי עים הקוים שעשיתי אצלם ואמרתי שהקוים שלי שעשיתי הלך לשימוש של המשפחה דוד ואבא שלי אחרי זה אני מגלה שכבר 3 חודשים וחצי לוקחים לי כסף על ביטוח של מכשיר שלא שלי כלל ולא מזכים אותי בהתאום למרות שאני חודשים מברר את הנושא זה פתאום אומרים לי שלא מוכנים לעזור לי יותר ופניתי מלא פעמיים לכול וכמובן שכבר 6 פעמיים החזרתי א הביטוח למכשיר וכול פעם מחקו והתקינו של מכשיר שלא שלי כלל ביקשתי מהחברה שתישלח לי דף שבו רשום את המספר הסידורי שת המכשיר שטוענים שעלו יש את הביטוח אך לא שלחו כלום ולא מוכנים לישלוח כלל עים אני זכאיי בנוסף לבטל את עיסקה כי ליפני המכירה של המכשיר ביררתי לגבי הביטוח ואמרי שכן אפשר לעשות ביטוח למכשיר שקנית אך במוקדים השונים אמרו שלא ואף דיברו ביזלזול רבב מאוד מבקש לדעת עים אפשר ליפנות עליכם כמובן שיש לי ראיה שכולל של ליםני חודש שקיבלתי מיכתב מממנהל מהפניות הציבור שאומר שיש ביטוח לגלקסי 10 פלוס ושסודר אך יש עוד מסמך שקיבלתי כולל את השמות של הנציגות שאומרות שיש על גלקסי 9 לי מעולם לא היה גלקסי 9 ו8 ולא 7 עים זה חוקי מה שעשו לי ועים תוכלו לעזור לי לבטל את עיסקה זל המכשיר עצמו כי כבר חודשים אני כול יום צריך כימעט ללכת למרכז השירות ולהחזיר את הביטוח למכשיר כול הזמן ניהיה עים אני יכול להגיש תלונה אצלכם ? |
|
|