| ![]() |
| איחור של שעתיים בהתקנת ארון עם דלתות הזזה | ||
| מחבר: | ניצן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 27/06/2019 | |
| שעה: | 12:40:55 | |
| שלום,
רכשתי ארון עם דלתות הזזה מהום סנטר, המתקין איחר בשעתיים לאחר שאני יצרתי קשר עם החברה לבדרר 25 דק' לפני תום הזמן שתואם. בנוסף במהלך ההתקנה הוא גילה שלא כל החלקים נמצאים ובפועל נאלצתי לקחת עוד יום חופש לצורך השלמת ההתקנה (הפסד כספי נוסף עבורי) פניתי לחברה בדרישה לפיצוי לפי חוק הטכנאים של איחור של שעתיים, החברה טענה שחוק הטכנאים לא חל עליהם מכיוון שאינם טכנאים אלא מרכיבים. בחוק מצויין שהוא חל על ריהוט עם מנגנון מכני או חשמלי בשווי של של 150 ש"ח ומעלה (מהבנה שלי ארון עם דלתות הזזה וטריקה שקטה זה מנגנון מכני) דרשתי פיצוי של 370 ש"ח שווי עלות ההובלה וההרכבה שהם מבקשים (מכיוון שסכום זה עוד לא שולם). הם טענו שאת הסכום הזה אני לא יכול לקבל והם לא יכולים לשלם כי זה מוביל קבלן חיצוני, ביקשתי לבטל את העיסקה ונאמר לי שאני לא יכול לבטל מכיוון שהארון מורכב אצלי בבית (ללא הדלתות כי לא היו את המסילות להרכבתן). כלומר אני כבול אליהם בכל מצב. נאלצתי לשלם למתקין 370 ש"ח ולסיים את ההתקנה למרות שהפסדתי יומיים עבודה ואיחור של שעתיים בהובלה הראשונה. כרגע קיבלתי פיצוי של תווים בשווי של 200 ש"ח להום סנטר שעוד לא אספתי. האם חוק הטכנאים חל גם במקרה זה? האם ניתן לדרוש ע"פ חוקים נוספים פיצוי כספי אחר בעקבות הפסד ימי עבודה נוספים בגלל אי השלמת ההתקנה? תודה, ניצן | ||
| 27/6/2019 12:40 | ניצן |
איחור של שעתיים בהתקנת ארון עם דלתות הזזה |
| 27/6/2019 14:12 | המועצה לצרכנות |
re:איחור של שעתיים בהתקנת ארון עם דלתות הזזה |
| 27/6/2019 15:57 | ניצן |
re:re:איחור של שעתיים בהתקנת ארון עם דלתות הזזה |
| 27/6/2019 15:58 | ניצן |
re:איחור של שעתיים בהתקנת ארון עם דלתות הזזה |
| 27/6/2019 17:59 | המועצה לצרכנות |
re:re:איחור של שעתיים בהתקנת ארון עם דלתות הזזה |