חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

טעות בכרטיס טיסה
מחבר:דניאלה בני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:24/06/2019
שעה:14:39:52

שלום
אני הזמנתי פניתי למזכירה של סמנכ"ל בחברת נסיעות לאחר שהופנתה ע"י מכר לבצע הזמנת כרטיס טיסה לתקופה של 6 ימים 17.6-22.6 לצורך ייעוץ רפואי לפני ניתוח בבוסטון המזכירה אשר ביצעה את ההזמנה ביצעה אותה לתאריך הלוך 17.6 ובחזור ל22.7 חודש קדימה מכיוון שרב השיחות שלנו היו סלולריים פרט לאולי 2 שיחות הם טוענים שאין הקלטות אך אני מתעקשת שיש הקלטות בנוסף לכך שלחתי לה בוואטסאפ צילום מסך של פרטי טיסה אחרת לצורך שתמצא אולי את המחיר הזה ששם מופיעים התאריכים כפי שביקשתי לבסוף מה שקרה אני נתקעתי בבוסטון בלי כרטיס טיסה עם ילד חולה שכל שינוי שלא מובן לו משתגע והוא עבר התקף זעם בשדה בנוסף לכל לילד ב23.6 היה תור לבית חולים בירושלים עם רופא אשר הגיע מניו יורק לתת גם יעוץ לפני ניתוח וכך היינו אמורים להחליט מי מנתח את הילד ומה ההבדלים בניתוחים
עלות ההתייעצות שלו בחול מאוד גבוהה ולצערי בארץ כרגע לא ניתן לבצע את הייעוץ
בנוסף בחברת הנסיעות טענו שניתן לבצע שינוי של הכרטיס בעוד הם מוציאים לי מחיר טיסה בעלות מלאה ולא כפי שצויין כי המחיר יהיה 150 דולר הפלוס הפרשי מחיר כלומר עם הטיסה המקורית שלי עלתה 800 דולר וטיסה שאליה אני רוצה לשנות עולה 1000 דולר אז אני ישלם תוספת של 350 דולר ה150 עלות השינוי ו200 עבור ההפרש ולכן פניתי לחברת התעופה שציינה בשיחה מוקלטת לאחר מס בדיקות כי הכרטיס הינו כלל לא ניתן לשינוי
ודבר אחרון חביב החברה גם התנערה מאחריות כלל ואמרה שאני לקוחה בסיכון גבוה ולכן הם לא מעוניינים לטפל בי
אודה לעזרתכם מה ניתן לעשות בנושא וכיצר לפעול ?
24/6/2019 14:39 דניאלה בני טעות בכרטיס טיסה
25/6/2019 09:07 המועצה לצרכנות    re:טעות בכרטיס טיסה