| מחבר: | שלמה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 23/06/2019 |
| שעה: | 15:20:43 |
|
אני זכיתי בשובר קוקה קולה לטיסה +4 ימים במלון באירופה כמצוב"ז, ובשובר כתוב שאני יכול לפרוע את השובר בהדקה ה-90 והזמנתי דרכם נופש, ביום ה20 לחודש זה היה סוף ההזמנה, אחרי שכמה ימים אני דנתי עמם על הנסיעה, סגירת הטיסה המלון היה ביום ה20.6 , וכשעתיים אח"כ כשהתברר לי שהם ממש עשקו אותי, כי אשתי דברה אתם בטלפון אחר ונציגה אחרת מהדקה ה90 ונתנה לה את אותה עסקה ב1500 ש"ח פחות, מי שמכרה לי שמה שירן, וזו שנתנה את ההצעת המחיר לאשתי זו טניה, וגם מקודם לשיחה זו, התקשרתי והתכתבי איתם כמוצב"ז בקבצים המצורפים, ובקשתי לבטל את העסקה, ומני אז אני עובר טרטורים בטוענה שאיני מוגן בחוק כי זה לא 7 ימים, ודאי שעכשיו זה כבר לא 7 ימים, כי הטיסה בוא ביום ה27.6, אולם כשאני כתבתי והתקשרתי זה היה ביום ה20,6 ואז היו 7 ימים לביטול
זו ועוד כי לפי התקנון אם היה מעשי רמייה או הטעייה אפשר לבטל, אז כאן כשבאותה חברה אחד משווק אותה חבילה ב8400 ואחד ב6900 אין מעשי רמייה גדול מזה, על אף שבמקומות אחרים אותו עסקה היא הרבה יותר זולה.
ומני אז כבר דברתי ודברתי, ומעבירים אותי ממקום למקום, ולא נותנים לי את האפשרות לבטל את ההעסקה העשוקה, ולהזמין את ההזמנה, כרגיל
דברתי עם המנהלת , ועם שאר גורמים וכל אחד ואחד מעביר אותי לאחר,
בקשתי שתהיו לי לעזר, לאזרח הקטן מול כל הגורמים הגדולים האלו.
|
|
|