חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החלפת מוצר ללא קבלה
מחבר:אסיה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:24/06/2019
שעה:09:46:45

זארה ישראל בוקר טוב
בתאריך ה17.3 רכשתי פריט בזארה קריון ק. ביאליק בסך של 129.90 ושילמתי בכרטיס אשראי.
לאחר מספר ימים הבחנתי שהפריט פגום וקרוע והחלטתי להגיע לחנות ולהחליף.
כמובן שהגעתי לפני שעברו שבועיים ומיהרתי נורא באותו יום לעיסוקים דחופים אחרים.
ביקשתי זיכוי אך המוכרת אמרה שאין לה דרך להוציא לי זיכוי כרגע ושאקח פשוט פריט באותו המחיר (בגלל שאני ממהרת) ואכן הפריט הראשון( שלא מתאים לסטייל הלבוש שלי בשום צורה) שראיתי שחופף את המחיר (כדי לא להטריחחח את גברת מוכרת לעשות שינויים בקופה כי לא היה לכבודה) לקחתי.
מייד כשהתפנה לי שוב זמן הגעתי שוב, כמובן לסניף הקבוע שממנו אני רוכשת בקריון אבל להפתעתי הרבה- אין זיכוי? אין החלפה!
למה? ככה.
חולצה שנלקחה מהחנות שלכם! בסניף קריון! ואתם לא מצליחים להעלות את המקט שלה? ואתם לא מצליחים לאתר את הקנייה?
ברור שלא!
איפה הייתה האחריות של המוכרת להוציא לי זיכוי במקום לשלח אותי לקחת משהו באותו המחיר? או אסמס לפלאפון עם המידע כדי שאוכל להחליף את הפריט שלקחתי חיש מהר כי מיהרתי נורא וזיכוי לא היה בראש מעייני המוכרת באותו הרגע.
כמובן שכל מה שרשום פה התבשר לשירות לקוחות, על ידי ועל ידי ביתי שעובדת בתחום ופשוט כל מה ששמענו היה "אנחנו לא חייבים לאתר בשבילך קבלות" "אנחנו לא מחוייבים לשלוח לך אסמס עם פרטי קנייה" "אין קבלה-אין כלום"
באמת?רשת זארה הגדולה והנחשבת? באמת לא מסוגלת לאתר קבלה? למה? כי יש לכם יותר מדי לקוחות אז הלקוח הקטן לא מעסיק אתכם? האם אין ערך ל100 או 200 שקלים שאדם מוציא על פריט לבוש...??? האם זה כסף קטן מדי כדי להתעסק בו?
אני פונה אליכם כאן, בתקווה לקבל תשובה אנושית לשם שינוי, בינתיים הזמן עבר, שבועיים להחלפה כבר לא יהיו לי אבל הנה אני מודיעה,אני עם החולצה שלקחתי כדי לא להתעכב לא אשאר.מרכישה מרומה ומנוצלת על ידכם!!!!
אשמח לתגובתכם במהרה.
תודה רבה.
24/6/2019 09:46 אסיה החלפת מוצר ללא קבלה
24/6/2019 12:10 אסיה    re:החלפת מוצר ללא קבלה
24/6/2019 15:18 המועצה לצרכנות       re:re:החלפת מוצר ללא קבלה