| ![]() |
| ביטול נופש בארץ | ||
| מחבר: | תהילה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/06/2019 | |
| שעה: | 00:33:02 | |
| שלום רב,
ב14.6.19 - יום שישי מסרתי את פרטיי האישיים לחברת 'תמר נופשים' למסלול נופש בארץ האמור להתקיים בתאריכים 02.07-04.07/19 כאשר בעלת העסק ביקשה פרטי אשראי הדגשתי בפרוש שלא תבצע כל חיוב עד אשר אחזור אליה עם עדכון האם ינתן לי בגין הנופש החזר כספי מקופת החולים מאחר ואני לאחר לידה ויכול להיות שאהיה זכאית. בעלת העסק ענתה בחיוב כי לא תבצע שום חיוב עד לאחר שאחזור אליה עם תשובה. וכל עניין לקיחת פרטי האשראי זה רק על מנת לבטח את מקומי. ביום ראשון בתאריך 16.06.19 ראיתי כי חשבוני חויב בתשלום ראשון ע"ס 350 ש"ח. מייד התקשרתי לבעלת העסק שאגב, הזדהתה בשם אחר ולא בשמה... ומשניסיתי לברר את נושא החיוב היא ניתקה את השיחה..פניתי אליכם טלפונית והדרכתם אותי לכתוב לה מכתב שהחוק מחייב לבטל תוך 7 ימים.. המכתב נשלח אליה גם בפקס וגם בהודעת סמס בתאריך 20.06.19 (כאשר במהלך כל אותו שבוע אני מנסה להתקשר אליה עשרות פעמים והיא מרימה שומעת את קולי ומייד מנתקת בכל פעם... כך שאין לי אפשרות להשחיל אפילו מילה אחת ולהגיע לתובנות) התגובה שקיבלתי ממנה: לא קיבלתי כלום, ניפגש בבית משפט. ובהודעה נוספת ציינה כי מעתה סכום הביטול הוא מלא! אני מדגישה שכל זה היה לאחר יומיים מהשיחה שבו נמסרו פרטי האשראי - כביכול 'עסקה' כיצד עליי לנהוג כעת ? לנופש זה איני מעוניינת לצאת כלל... בברכה, תהילה | ||
| 23/6/2019 00:33 | תהילה |
ביטול נופש בארץ |
| 23/6/2019 13:10 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול נופש בארץ |