| מחבר: | ריטה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 19/06/2019 |
| שעה: | 16:15:48 |
|
| שלום רב, אודה לכם על עצה טובה. אני מתגוררת בבית קרקע פרטי. בגינה יש לי 2 בלוני גז קטנים. בכל פעם שבלון אחד מתרוקן, אני מתקשרת לחברת הגז ומזמינה בלון חדש. מאחר ואין גישה חופשית לחצר, וכן משום שיש לי כלבים בחצר, ישנה הערה קבועה במערכת, ולמרות זאת אני תמיד שבה ומדגישה בעת ההזמנה, שחשוב לתאם את מועד האספקה ולהתקשר לפחות 15 דקות לפני ההגעה, זאת משום שעליי לקשור את הכלבים ולאפשר גישה למקום. במשך שנים לא היתה בעיה. אני גם יודעת שאנחנו לא הבית היחיד בסביבה או בישראל שאין גישה חופשית לחצרים, וכי תיאום הוא לעיתים הכרחי. לאחרונה, התחלף כנראה מחלק הגז, אשר הגיע ללא תיאום וכשהוא מתקשר תוך כדי זה שהוא דופק ומצלצל בדלת. כתוצאה מכך הוא יצר במקום מהומה רבתית, יצאתי החוצה והסברתי שייקח לי כמה דקות לקשור את הכלבים, אך הוא עזב את המקום ולא חזר. התקשרתי למחרת לחברת הגז כדי לשאול מתי יגיע מחלק הגז, אך נמסר לי שההזמנה בוטלה על ידי המחלק בטענה שסירבתי לקבל את ההזמנה. הסברתי את המצב, והסברתי שלא ביטלתי את ההזמנה, וכי אני עדיין ממתינה לקבל את בלון הגז. הובטח כי ייצרו איתי קשר תוך מספר ימים לתיאום אספקה מחודשת. לאחר שבוע יצרתי שוב קשר עם חברת הגז, ונמסר לי כי ההזמנה בוטלה במערכת והם אינם מתכוונים לספק לי כי סירבתי לקבל את ההזמנה. ביקשתי להעביר אותי למחלקת פניות הציבור להגשת תלונה. הייתה שם גברת נחמדה שרשמה את כל הפרטים, ואף שאלה אם עדיין יש לי גז והבטיחה שמנהל יתקשר אליי. אולם אז אני שומעת ברקע שהפקידה ששוחחתי איתה קודם לכן צועקת שלא תסכים לספק לי כי גירשתי את המחלק. מאז חלפו שבועיים נוספים ועל אף פניות חוזרות ונשנות חברת הגז מתעקשת כי אבצע הזמנה חדשה, והם אינם מוכנים לספק את הגז עם ההזמנה המקורית שביצעתי לפני כחודש ימים. (זאת למרות שמעולם לא ביטלתי את ההזמנה). שאלותיי הם: 1. האם תוכלו לעזור לי להגיש תלונה כנגד חברת הגז ? (חברת הגז סירבו למסור לי מספר פנייה בטענה שכל השיחות מוקלטות - למען האמת אשמח מאוד שמיהו יקשיב לשיחות ויסביר את התנהלות החברה). 2. אני לא מעוניינת בביצוע הזמנה חדשה, משום שכך חברת הגז תפתור את עצמה מאחריות בגין אספקה מאוחרת, וממתן הסברים. האם אני טועה ? 3. בכל השיחות עם חברת הגז ברור להם שבלון הגז היחידי שנותר אצלי הולך ואוזל, ולמרות זאת הם מתנהגים בבריונות כאילו שאני לקוחה שבוייה והם לא מספקים את הגז. 4. אני חוששת כי ככל שיחלוף הזמן אשאר ללא גז. 5. האם בנסיבות אלו ניתן לחייב אותם לספק את הגז בדחיפות וללא דיחוי נוסף, או לחילופין האם ניתן להזמין גז מחברת גז אחרת ולחייב אותם בהפרש המחיר ובהוצאות הנילוות להחלפת ספק הגז ? אודה לתשובתכם ועצתכם הטובה, בתודה, ריטה |
|
|