| מחבר: | ברברה וולף (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/06/2019 |
| שעה: | 12:12:19 |
|
המועצה הישראלית לצרכנות שלום רב,
לפני כשנתיים בעלי רכש עבורי טבעת אירוסין בבורסה לתכשיטים סניף עיר ימים, נתניה. הטבעת משובצת במספר יהלומים קטנים, ואחד מרכזי, כמו כן-הזהב הוא 14 קראט. כעבור פחות משנה, נפל יהלום קטן מהטבעת. פניתי אל החנות, והסבירו לי שהטבעת תישלח למעבדה, ובמידה מדובר בשיחרור של אחד משיני היהלום, זה באחריות. במידה והשן נשברה-כנראה שזו אשמתי-ואני זו שאשא בעלויות התיקון, וקניית היהלום החדש. לאחר כשבוע התקשרו אלי, ונאמר לי שנפילת היהלום נגרמה באשמתי, לכן עלי לשלם כ 350/400 ש"ח. הסכום שולם. יחד עם שיבוץ היהלום, הם אמרו שבוצע חיזוק לכל שיני היהלומים, והתאמת המידה לאצבע מחדש (המוכרת המליצה על הקטנה). קיבלתי טבעת מתוקנת. כעבור חצי שנה (שמתוכה ענדתי את הטבעת פחות מחמישה חודשים), נפל לי יהלום נוסף. כשהגעתי לחנות, שמנו לב, שפרט ליהלום הטבעת עקומה לגמרי. האשימו אותי בכך שאני עושה עבודה פיזית עם הטבעת, מרימה קניות, תינוקות, וכו.. הטבעת נשלחה לתיקון. התקשרו אלי מהחנות והציעו לי לקחת טבעת חדשה לגמרי, שתהיה גדולה יותר ובכך להימנע מבעיה נוספת בעתיד. ביקשתי להישאר עם אותה הטבעת- היא הביאו לי טבעת זהה לגמרי וחדשה בשווי של כ 450 ש"ח. התבקשתי לא לעשות שום עבודה פיזית עם הטבעת. וכך נעשה-אני עובדת עבודה משרדית מול מחשב, ולא הולכת לחדר כושר. אין לי ילדים, ואנחנו זוג וכולה שני נפשות בבית, לכן אני לא מרימה סירים כבדים בשישי (אלו כלל האמירות שנאמרו לי ממוכרות החנות, והאשימו אותי בשבירתה).
כעבור חודש-חזרתי לחנות עם יהלום נוסף שנפל והטבעת עקומה שוב. הם דיברו אלי לא יפה, ואמרו לי שאני מפעילה כח לא הגיוני על הטבעת ולכן היא התעקמה. דרשתי טבעת חדשה לגמרי, כמו שהוצע לי בתיקון הקודם, כי איני מעוניינת בתיקון נוסף. ניסיתי למצוא טבעת אחרת לטעמי, אבל הן אמרו לי שכל הטבעות העדינות-אני אהרוס שוב, ואשבור! לכן אין לי דרך להשיג טבעת עדינה בחנות שלהם. והן פסלו כל בחירה שלי.
פניתי לשירות לקוחות שאני מעוניינת לקבל את כספי חזרה. בשירות לקוחות קיבלתי יחס מגעיל, ולאחר ויכוח ארוך שבו הם לא מוכנים לקחת אחריות על הזהב שלהם ולא מוכנים להחזיר את הכסף. היא ביקשה מהחנות שישלחו אליה את הטבעת, ואמרה שיחזרו אלינו עם פתרון.
בלי אישורינו, הם פשוט החזירו לאחר כשבוע טבעת מתוקנת.למרות שאמרתי מספר פעמים שאיני מעוניינת בתיקון.
פניתי ל"אמון הציבור"-נשלח מטעמם מכתבים ל"בורסה לתכשיטים", ובמכתב חזרה הם טענו שעיקום הטבעת היא באשמתי. יתרה מכך, הם עוד ביצעו תיקון ונאמר לנו בכעס "שהתיקון בוצע בחינם, תגידו תודה"-כשלא ביקשנו תיקון!
כיום, בחרנו לקחת את הטבעת חזרה, אך איני עונדת אותה. פניתי למספר יהלומנים בעיר נתניה, וכולם בפה אחד אמרו לי שהטבעת לא תוכננה נכון, דקה מדי, ותישבר לי עוד מלא פעמים. שלא משנה מה אני אעשה, זה יקרה שוב, ושוב והם מציעים לשלם בעבורה עוד 1500 ש"ח לפחות למען חיזוק ועיבוי הטבעת.
לצערי הרב, כבר הוצאנו על קניית הטבעת קרוב ל 6000 ש"ח, ועוד כ 1000 נוספים עבור התיקונים.
אשמח לדעת האם יש לי מה לעשות בנושא, או שזה כסף שנזרק לפח.
תודה רבה
אשמח לעזרתכם.
|
|
|