חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
מחבר:תומר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/06/2019
שעה:17:38:01

קניתי דרך חנות באינטרנט (שיושבת בפתח תקווה) את האוזניות samsung galaxy buds החדשות. (הם תחת אחריות יבואן רשמי של suny)
הגיעו אלי לירושלים יום אחרי הקניה.
כבר לאחר כמה שעות שימוש הסאונד באוזן ימין הפסיק לעבוד לחלוטין אך הטאצ' המשיך לעבוד (לעצור שירים, להעביר וכו).
אחרי כמה שעות נוספות הסאונד חזר לאוזן ימין.
החלטתי להיות איתם במהלך הסופש (כל זה היה יום רביעי) ולראות מה קורה. במהלך הסופ"ש הסאונד באוזן ימין היה תקין אך התחילו ניתוקים מהbluetooth
יום ראשון ניגשתי לחנות של סאני והפקדתי את האוזניות לבדיקה. שלחו אותם למעבדה מרכזית והיום הודיעו לי שתיקנו את האוזניות.
העניין שעכשיו אני לא רוצה מוצר מתוקן, אני רוצה מוצר חדש. אין שום סיבה שאוזניות של 500 שקל יגיעו לתיקון אחרי שלושה ימים של שימוש.
אין שום סיבה או הצדקה שמוצר ככ יקר, מחברה מוכרת שנותנת שירות בארץ יהיה פגום כבר מההוצאה מהאריזה והאחריות תיפול על הלקוח.

השאלה אם יש חוק מסויים (הגנת הצרכן) שמקנה לי אפשרות להתווכח ולקבל את אותן אוזניות אבל חדשות.

תודה חברים!
19/6/2019 17:38 תומר אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
20/6/2019 10:17 המועצה לצרכנות    re:אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
20/6/2019 13:55 תומר       re:re:אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
20/6/2019 14:14 המועצה לצרכנות          re:re:אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
24/6/2019 13:26 תומר             re:re:re:אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
24/6/2019 14:04 המועצה לצרכנות                re:re:re:אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
24/6/2019 14:12 תומר                   re:re:re:re:אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות
24/6/2019 14:14 המועצה לצרכנות                      re:re:re:re:אוזניות חדשות שהפסיקו לעבוד אחרי שעות בודדות