| ![]() |
| האם אני רשאי לבטל את העסקה על פי חוק | ||
| מחבר: | שמעון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 19/06/2019 | |
| שעה: | 11:36:32 | |
| שלום וברכה,אני חייל משוחרר שדי מחפש את עצמי בעניין הלימודים,בימים האחרונים יצא לי לברר לגבי לימודי נדלן,השארתי פרטים למכללה בשם יעדים ונציג שלהם חזר אלי. הסביר לי את כל מה שהם מציעים כמה קורסים ואת תנאי הלמידה בהתחלה אמרתי לו ישר אוקי נשמע לי טוב רק תן לי לברר את זה לפני שאני סוגר עם אנשים שמבינים בזה יותר ממני
אני אציין שהוא כביכול נתן לי הצעה לחיילים משהו שלדעתו אני חייב לחתום לו עכשיו כדי שהוא ישמור לי את בחבילת לימודים הזו אחרי שכנועים הוא אמר לי תן לי את הפרטים שלך כדי שאני אשמור לך את זה ואח״כ תלך להתייעץ אם מי שאתה חושב,בין לבין הוא שלח לי קובץ של חתימה וחתמתי בידיעה שאם אני מברר ואני לא ירצה את זה בסוף אני יכול לבטל במחשבה לאחור הופעל עלי לחץ מטורף שבהתחלה חששתי לחתום הוא אמר לי תחתום תחתום זה העסקה הראשונה בחיים שלך ואני חתמתי כי במידה ולא אז אני מבטל בלי שום בעיה אחרי כמה דק מתקשר אלי נציג שלהם ונותן לי שם משתמש וסיסמא למודל שלהם ומוודא שאני נכנס כשהוא איתי על הקו לראות שהכל תקין מה שבעצם לאחר מכן הבנתי שזה סגר לי את האופציה לבטל אני רק אציין שקיבלתי בשעה 12:45 את המיילים מהחברה שבפועל העסקה נסגרה בשסביבות השעה 11:00ובשעה 12:50 התקשר אלי הנציג שלהם לתת לי את הסיסמא למודל ככה שאפילו עוד לא נכנסתי למייל לקרוא את החוזה אחרי שסיימתי את השיחה איתו ונכנסתי למודל ,נכנסתי למייל וקראתי שניתן לבטל עסקה תוך 14 יום אלה אם כן קיבלת שם משתשמש וסיסמא וכביכול נחשפת לחומר הלימודי ברגע הזה אין לך שום אפשרות לבטל אני מרגיש מרומה שבאמת חשבתי שאם אני ארצה לבטל אני יוכל לא משעמם לי לזרוק לפח סתם 10000 שח אשמח לדעת מה עלי לעשות כדי לבטל זאת אם לפי החוק אני יכול לבטל להם את החיוב או ללכת איתם אפילו לבית משפט כי הם לא מוכנים לבטל את העסקה.תודה (העסקה התבצעה לפני יומיים) | ||
| 19/6/2019 11:36 | שמעון |
האם אני רשאי לבטל את העסקה על פי חוק |
| 20/6/2019 08:52 | המועצה לצרכנות |
re:האם אני רשאי לבטל את העסקה על פי חוק |