חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אספקת מוצר באיחור
מחבר:רוז (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/06/2019
שעה:10:54:26

סיום 14/4 רכשתי ארון מהום סנטר ובמועד הרכישה נאמר לי שזמן האספקה הוא עד 30 ימי עסקים. כאשר התקשרתי לעשרות לקוחות כעבור זמן מה לברר את הסטטוס ומועד אספקה משוער אמרו לי שמאחר וההזמנה הגיע אליהם מהסניף רק יומיים לאחר מכן, כלומר ב16/4, 30 ימי העסקים ייספרו החל מתאריך זה. לפי חישוב זה נאמר לי שהארון אמור להיות מסופק עד לתאריך 6/6 וכי ייתרו עימי קשר לתיאום הובלה לפני מועד זה. כאשר ראיתי שלא יוצרים קשר יצרתי עימם קשר בעצמי ונאמר לי על ידי שירות לקוחות שהארון לא יגיע עד לתאריך זה אלא רק ביום ג שבוע לאחר מכן ביום 11/6 ( איחור של5 ימים, 2 ימי עסקים כי היה לג שבועות באותו סופש), כיון שאין הובלה לאיזור מגוריי עד לאותו מועד ובהובלה האחרונה שהיתה (שכן היתה במסגרת זמן ההתחייבות שלהם לאספקת הארון) לא שלחו את בארון שלי . יתרה מזו, ביום שתואם לאספקה המאוחרת, 11/6, התקשרנו משירות הלקוחות לומר לי שיש עיכוב של שעתיים במשלוח והארון לא יגיע עד 13.00 כמו שתואם אלא לאחר מכן. בסופו של דבר לאחר שיחה אישית שלי עם הנהג הוא הביא מטוב ליבו את הארון באיחור של חצי שעה-שעה , אולם שני מדפים של הארון היו חברים, וסופקו יום למחרת (גם כאן בשל מחווה של הנהג כי בשירות לקוחות נאמר לי תחילה כי המדפים יגיעו בפעם הבאה שתהיה הובלה לאיזורי). לאחר דין ודברים עם שרות לקוחות נאמר לי שאקבל כפיצוי 100 שח לרכישה בחנות, אולם מאז טרם עצרו עימי קשר . מכל מקום, רציתי לדעת מה הפיצוי שמגיע לי על באיחור באספקת המוצר ולאור כל המתואר לעיל?
19/6/2019 10:54 רוז אספקת מוצר באיחור
19/6/2019 17:41 המועצה לצרכנות    re:אספקת מוצר באיחור