| ![]() |
| פלאפון שנשלח לתיקון | ||
| מחבר: | אברהם (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 18/06/2019 | |
| שעה: | 10:51:51 | |
| פלאפון שנקנה במרץ 19 והתקבל מטען לא תואם. כשהראש של המטען אחר והכבל אחר. לא נראה אחיד
ב19.3.19 קניתי פלאפון שנקרא גלקסי s9 פלוס פלאפון עמיד בפני מים. מחברה שנקראת go mobil כעבור חודשיים ב28.5 הטלפון נשלח לתיקון אחרי שבחנות נאמר לי שזו בעיה ברמקול ואני אקבל שוב את הפלאפון אחרי שבעה ימי עסקים. אחרי שבעה ימי עסקים אמרו שלא הצליחו לתקן ושלחו למעבדה, מהמעבדה שלחו ליבואן של הפלאפון. (יבואן מקביל).היבואן לא הצליח לתקן ולכן החזיר את הפלאפון שוב למעבדה בטענה שהתקלה היא יותר חמורה והתקלה קשורה במעבד ולכן יש צורך בהחלפת מעבד. חשוב לי לציין שבזמן הזה אני כל הזמן בפלאפונים איתם ואף אחד לא באמת נותן לי תשובה אמיתית לגבי מה קורה. ומה ניתן לעשות. לאחר דין ודברים המוכר נתן לי שתי אופציות, האחת היא להחליף את המעבד בפלאפון. הבעיה היא שברגע שפותחים את הטלפון ומחליפים מעבד אז הוא כבר לא עמיד בפני מים ומה שאומר שהטלפון לא יחזור לקדומותו כיוון שהפלאפון הוא מולחם. המוכר בפירוש אומר שהפלאפון לא יראה כמו שצריך ואני אראה שהוא הולחם. האופציה השנייה שהוצעה היא לקחת מכשיר שהוא כביכול חדש היה בשימוש אצל בנאדם מספר ימים והבנאדם החזיר אותו. מה גם שהפלאפון הוא בצבע סגול. דהיינו, הוא מגביל אותי בצבע. הבעיה שמצד אחד הוא מגביל אותי. זה לא מה ששילמתי עבורו קניתי פלאפון חדש ושהוא נגד מים. והוא רוצה לתת לי פלאפון שהוא טוען שהשתמשו בו מספר ימים ( זה לא משהו שאני יכול לבדוק ולאשר אותו) וגם להגביל אותי בצבע הסגול. אני גבר ולא מתאים לי להסתובב עם פלאפון סגול. אני לא מעוניין באופציות שהוצעו לי. לא נשמע לי הגיוני. שאלתי היא מה החוק אומר? האם הוא יכול לתת לי פלאפון חדש מהקופסא שלא נפתח ולא נמכר? | ||
| 18/6/2019 10:51 | אברהם |
פלאפון שנשלח לתיקון |
| 18/6/2019 18:19 | המועצה לצרכנות |
re:פלאפון שנשלח לתיקון |
| 19/6/2019 09:45 | אברהם |
re:re:פלאפון שנשלח לתיקון |
| 19/6/2019 09:45 | אברהם |
re:פלאפון שנשלח לתיקון |
| 19/6/2019 12:15 | המועצה לצרכנות |
re:re:פלאפון שנשלח לתיקון |