חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקת אחריות שנרכשה מנציג שהגיע אליי הביתה
מחבר:ורד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/06/2019
שעה:09:40:09

שלום,
רכשתי מקרר וכחלק מהשירות שניתן הזמנתי טכנאי (חיכיתי לזמן שהיה להם פנוי) על מנת שישנה את כיוון הדלת.
הטכנאי הגיע טען שלא קיבל שום הודעה על שינוי כיוון הדלתות ושהוא אינו יכול לעשות את זה כרגע אלא צריך להזמין ולחכות שוב לטכנאי נוסף שיגיע ביום אחר ובמקום זה גרם לי לעשות אחריות טען שחייבים שקע מסויים אי אפשר בלעדיו.
ואמר שיתאם לי בהקדם טכנאי נוסף שיבוא לתיקון שרציתי.
כשחזרו אליי קבעו לי טכנאי רק לסוף השבוע(!!)

בשורה התחתונה אני רוצה לבטל את האחריות שמרגישה שנמכרה לי בנוכלות ורמאות,
התקשרתי לחברה ״אלקטרוניק פרו״ והם טענו שרק הנציג שהיה אצלי יכול לבטל והם לא יכולים לעשות דבר, והוא יחזור אליי רק עד 7 ימי עסקים (!!)
הם לא הסכימו לעשות דבר, לא נתנו את שמו (הוא גם לא ציין את שמו בתעודה שהחתים אותי עליה)
ואני מרגישה ממש מרומה.

בינתיים בתעודת אחריות שחתמתי אני רואה שכתוב שאם מבטלים צריך לשלם לחברה או כל הוצא7ת החברה בגין תיקונים שביצעה במהלך התקופה או 10 אחוז מדמי השירות השנתיים בעד כל חודש שבו היתה התעודה בחודש.

חושב לציין שעשיתי את האחריות אתמול (פחות מ24 שעות)
מה עליי לעשות?
האם זה נכון שבגלל שנציג היה אצלי בבית (שנשלח מטעם החברה) הוא היחידי שיכול לבטל את האחריות?
האם אפשר לבטל עסקה באשראי?
אני לא רוצה לחכות 7 ימי עסקים עד שהנציג שהיה אצלי בבית יחזור אליי ואז יעברו ה24 שעות ואצטרך לשלם משהו. ברור לי שהוא לא ימהר להתקשר אליי.
18/6/2019 09:40 ורד ביטול עסקת אחריות שנרכשה מנציג שהגיע אליי הביתה
18/6/2019 16:56 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקת אחריות שנרכשה מנציג שהגיע אליי הביתה