| ![]() |
| רכישת ריהוט באמצעות תמונה שראיתי באינסטגרם של החנות, רכישה טלפונית | ||
| מחבר: | טל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 17/06/2019 | |
| שעה: | 14:16:53 | |
| שלום, שמי טל
רכשתי ב 30/05/2019 ריהוט בשווי 2,440 ש"ח בכרטיס אשראי דרך הטלפון. ראיתי את המוצרים בתמונה בלבד באינסטגרם של החנות, פניתי לבעלת החנות והיא אמרה שניתן לרכוש בטלפון וישלחו לי לבית עם הובלה שעלתה לי 300 ש"ח. היא אמרה לי שאקבל את המוצרים שרכשתי בעוד שבוע מהקנייה ובפועל קיבלתי את זה רק אתמול בשעה 22:00 בלילה. (אחרי שבועיים) קיבלתי את המוצרים והתאכזבתי מאוד. ריהוט ברמה ירודה ביותר ובנוסף קיבלתי מראה אחרת ממה שהזמנתי. שלחתי לה הודעה באותו רגע , כמה דקות אחרי שהמוביל הלך שאני לא רוצה את המוצרים ואני מעוניינת בהחזר כספי שכן לא עברו 48 שעות מהרגע שקיבלתי את המוצרים. אמרתי לה שאביא לה מחר את המוצרים לחנות שלה ברכב שלי. היא לא הסכימה וטענה שאני לא רשאית להחזר כספי מכיון שעברו שבועיים מאז הרכישה שלי ולכן הדבר היחיד שמגיע לי הוא זיכוי בחנות שלה. כמו שאני יודעת מכיון שלא ראיתי את המוצר זה נחשב לרכישה אינטרנטית ויש לי 48 שעות לקבלת החזר כספי מהיום שקיבלתי את המוצר ולא מהיום שרכשתי בפועל, בנוסף, זה שהמוביל הגיע תוך שבועיים זאת גם לא אשמתי. אשמח לעזרה האם היא באמת צודקת או שהיא אכן חייבת לתת לי החזר על הריהוט? תודה, טל | ||
| 17/6/2019 14:16 | טל |
רכישת ריהוט באמצעות תמונה שראיתי באינסטגרם של החנות, רכישה טלפונית |
| 17/6/2019 14:18 | טל |
re:רכישת ריהוט באמצעות תמונה שראיתי באינסטגרם של החנות, רכישה טלפונית |
| 18/6/2019 08:19 | המועצה לצרכנות |
re:re:רכישת ריהוט באמצעות תמונה שראיתי באינסטגרם של החנות, רכישה טלפונית |