| מחבר: | רותם (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 16/06/2019 |
| שעה: | 14:46:49 |
|
בתאריך ה 25.5.2019, נכנסתי לרשת מוכרת ורכשתי 2 מיטות ו2 מזרנים לבית חדש שהייתי אמור לעבור. שילמתי בכרטיס אשראי סכום של 500 ש״ח מתוך 15000, ואמרתי למוכר שאגיע עם מזומן ביום יומיים הקרובים לתשלום העיסקה ( המוכר אמר לי שהוא לא מתקדם עם ההזמנה עד שהוא יקבל את מלוא הסכום, הסכמתי . למרות שביקשנו אספקה תוך 3 שבועות ). מסיבות אישיות לבסוף לא עברנו לדירה וב4 ליוני התקשרתי לבית העסק וביקשתי לבטל את העיסקה. אני מוכרך לציין שלא ניסו ליצור איתי קשר לגבי יתרת התשלום מה שהיה לי מאוד מוזר. אבל גם הרגשתי נוח לא ליצור איתם קשר משום שנאמר לי שהם לא מתקדמים עד שלא ייקבלו תשלום מלא. אשת המכירות שדיברה איתי בטלפון ממש לא אהבה את העיניין, ואמרה לי שהמזרנים כבר הגיעו ושלא ניתן לבטל. אמרתי לה, שאת המזרנים אפשר להחזיר. אין סיבה שלא אוכל לבטל את העיסקה, מקסימום אשלם 100 ש״ח להחזיר אותם למחסן ( היא אמרה לי במעמד המכירה שהמזרנים במלאי ). בכל אופן היא התחילה לסובב אותי בכל מיני תירוצים שההזמנה כבר התחילה וכל מיני שטויות. ואי אפשר לבטל. אני עמדתי על זה לא להמשיך עם כלום והיא אמרה שהיא תעיביר את זה לבוס שלה. עוד באותו היום
16 ליוני 2019, קיבלתי הודעת ווצאפ מהבוס שאומר לי שהדברים בעבודה וחלקם הגיעו ( המזרנים ). בקיצור תחושה של כפיה ! הוא לא הסכים לבטל אפילו שהסברתי לו את הסיבה האישית. הוא עדיין ביקש סכום לא מבוטל של 8000ש״ח על המזרנים. לא דיבר בכלל על המיטות וברור לי שהוא לא מוכנות וגם לא התכוונו להכין אותן. לאחר שהבנתי שהוא מנסה לדחוף לי בכח את ההזמנה, פשוט אמרתי לו נתראה בבית משפט. היום קיבלתי ממנו הודעה שהדברים מוכנים. אני כמובן לא מתכוון לוותר לו ולקחת את הדברים, רציתי לדעת מה הן הזכויות שלי לביטול. תודה. |
|
|