| מחבר: | נוי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/06/2019 |
| שעה: | 02:24:51 |
|
כמו שאדון משה הקדים אותי וכתב,
המוצרים אולי "שונים" אך מגיעים באותה הריזה, היצרן של אותו המכשיר פאלפון, אם זה קסיאומי,סמסונג,אפל,גוגל,ONEPLUS וכו' המטען מגיע בתוך האריזה עם הפאלפון.
אין פה שאלה אם זה שני מוצרים שונים והאם\או אפשר למכור אותם כל אחד לחוד שזה בוודאי שאפשר ואין שום מניע, השאלה היא כשהמכשיר פאלפון והמטען (המקורי) מגיעים יחדיו בתוך אותה הריזה.
הנה דוגמה.
אני בעלת החנות\יבואן, אתה\את מגיע לקנות מכשיר פאלפון.
אני פותח את האריזה (אם זה ליפני שהגעת או אחרי) , מוציאה את המטען המקורי שהגיע עם האריזה ומציע לך משהו "תואם" , ואני אומר\מציע לך אם אתה רוצה את המטען המקורי, תשלם עליו.
או במילים אחרות, קניתי הרמת מטענים "תואמים" (על פי מה שאני אומר שזה תואם) באינטרנט לדוגמה ALIEXPRESS בסכום של 5שח כל אחד (נניח וזה המחיר אם כן אפשר למצוא בפחות).
ועכשיו אני מוציא את אותו המטען המקורי מהאריזה שלו (ששויו עולה על 80שח) ומציע לך לקנות אותו ב100שח++.
זה הסנריו שקורה בחניות.
אני חוזרת על זה ואומרת, המטען המקורי נמצא באריזה עם הפאלפון. היצרן מחול שולח אותו ככה , אין מצב שפאלפונים מגיעים מהיצרן\מחול ללא מטען בתוך האריזה
ככה שזה מחייב את המוכר\יבואן לפתוח את האריזה ולהחליפו בחלק אחר ולא מקורי.
(אוכל לשלוח קישורים לאינספור פתיחת אריזות לכמעט כל סוגי הפאלפון UNBOXING , שמראים בסרטון איך זה מגיע בתוך הריזה וכו').
אז אני שוב חוזרת על השאלה,
1, לפתוח את האריזה ?
2, להוציא את המקור ולהחליפו במטען קיר לא מקורי?
3, מי קובע מי הוא "תואם למקור" ? (ומי נתן להם את השמכות הזו)
אשמח לקבל תשובה 1,2,3 :)
מצטערת מראש, אני יודעת שזה נשמע קצת חופר ושזה חוזר על עצמו, אך תשובה חד משמעית על 1,2,3 לא קיבלתי עדיין.
|
|
|