חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזרת קולר נגד פרעושים בגין חוסר אפקטיביות ושיווק שקרי
מחבר:מור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:13/06/2019
שעה:00:47:58

שלום,
לפני כ-3 שבועות רכשתי דרך האינטרנט קולר נגד פרעושים באתר של חברת פופיסטייל (PuppieStyle) בכתובת -
https://puppiestyle.co.il/collections/collars/products/50
תחילה נציין שהאתר מפעיל תרגילים שיווקיים שקריים (!) על מנת לפתות את הצרכן לרכוש את המוצר. אם תיכנסו ללינק לעיל, תוכלו לראות שכתוב 'המבצע תכף נגמר! נשארו רק X במלאי'. אחרי כמה שניות אותו X יירד ב-1, כדי לגרום לזה להיראות כאילו המלאי באמת מוגבל ועומד להיגמר. אבל אם תרעננו את העמוד או תיכנסו ביום אחר, תגלו שהכמות חוזרת למה שהיא הייתה.
כנ"ל לגבי הזמן המוגבל לכאורה שבו המוצר מוצע במחיר מבצע. מופיע טיימר המעיד כביכול על מספר שעות שנותר - בפועל אני גולשת לאתר במשך 3 שבועות, ותמיד כתוב כאילו 'נותרו עוד X שעות בלבד למבצע'.
כלומר, כבר ברמת המכירה יש כאן שתי הטעיות שקריות של הצרכן.

אבל זה אפילו לא מה שהכי מפריע לי - מה שהפריע לי זה שקיבלתי את המוצר (אחרי שבועיים של המתנה), אשר מבטיח אפקטיביות כבר מהיום הראשון. אבל לצערי, הכלבה שלי לובשת את הקולר כבר שבוע, וניכר כי עדיין יש לה פרעושים, כלומר הקולר פשוט לא עושה את העבודה.

הייתי רוצה לדעת האם בעיניכם יש מה לעשות - בעיקר להתמודדות עם עוגמת הנפש (בעיקר של הכלבה שלי במקרה זה - שנאלצת להמשיך לסבול עקב מוצר שלא עומד במחוייבות שלו).

תודה.
13/6/2019 00:47 מור החזרת קולר נגד פרעושים בגין חוסר אפקטיביות ושיווק שקרי
13/6/2019 13:52 המועצה לצרכנות    re:החזרת קולר נגד פרעושים בגין חוסר אפקטיביות ושיווק שקרי
10/1/2021 10:20 דנה       re:re:החזרת קולר נגד פרעושים בגין חוסר אפקטיביות ושיווק שקרי