| ![]() |
| קניית מיטה +מזרון . רהיטים | ||
| מחבר: | לקוח לא מרוצה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/06/2019 | |
| שעה: | 14:44:39 | |
| שלום וברכה
הזמנתי מיטה +מזרון מחברה X ולאחר שהגיעה המיטה + המזרון ביטלתי את קנייתי מכמה סיבות כאלו ואחרות . הם הסכימו לקבל את ביטול הקנייה אך לגבי המזרון הם הודיעו שהוא יישאר אצלי כיוון שהוסר הניילון מעליו ובעקבות כך הוא נחשב משומש. כשהגיע השליח שלהם ( לא הייתי בבית כי הוא הגיע באיחור מעבר לזמן שהם ציינו בפניי ) הוא לקח גם את המיטה וגם את המזרון . כשהגעתי לדירתי והבנתי זאת התקשרתי לשליח לשאול ולקבל הסבר והוא ציין בפניי שהוא התבקש במסמך שבפניו שהוא צריך לאסוף ולהחזיר לחברה גם את המיטה וגם את המזרון . כשהתקשרתי לחברה לשאול את פשר הדבר הם טענו בפניי שזאת בעיה שלי בעצם שנתתי למשלוחן לקחת גם את המזרון ובנוסף לכך הם ציינו שהם יחזירו לי את המזרן בטווח זמן מסויים ( שבועיים ) . נכון להיום אנחנו כמעט 5 שבועות לאחר שהשליח לקח את המזרון ( זאת אומרת שאנחנו עד עכשיו ללא מזרון וזאת עוגמת נפש לא נעימה) ולא קיבלתי את המזרון בחזרה , כל פעם עם תירוץ אחר . פעם זה כי הם לא מגיעים לצפון וליישוב שלי בפרט כל הזמן ( רק פעם בשבועיים ) והיום שהיה אמור להגיע המזרון לאחר שקבעו איתי לפני הם התקשרו להודיע שהרכב נתקע והם לא יגיעו . יש לי 2 שאלות . א .מהן זכויותיי בנושא . ומה האפשרויות שלי ב . הם ציינו בפניי שאני אקבל את אותו מזרון ואין אפשרות אחרת .וזאת בעיה שלי בכלל שהמזרון אצלם( שישב אצלם במחסן במשך חודש וחצי כמעט חשוף לכל ובלי ידיעה מה היה איתו ) .האם הם יכולים לעשות זאת ? | ||
| 12/6/2019 14:44 | לקוח לא מרוצה |
קניית מיטה +מזרון . רהיטים |
| 13/6/2019 11:26 | המועצה לצרכנות |
re:קניית מיטה +מזרון . רהיטים |