| ![]() |
| התנערות מאחריות על סמארטפון | ||
| מחבר: | אורן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/06/2019 | |
| שעה: | 11:09:20 | |
| בדצמבר 18 קניתי מכשיר oneplus 6 חדש עם אחריות של יבואן רשמי לשנה (היבואן סל נאו). ביום בהיר אחד לפני כשבועיים המכשיר שבק חיים, בניסיון הדלקה הוא היה נתקע בלופ ומאתחל את עצמו. יש לציין שהמכשיר היה בן כחצי שנה, מעולם לא נפל או נשרט, ולא נעשה שום דבר כדי להתעסק עם התוכנה שלו/לפרוץ אותו,להחליף ראם או מה שלא יהיה.
הבאתי את המכשיר למעבדת סל נאו ברמת גן. קיבלתי חלופי והבטחה שיתוקן ב3 ימים עד שבוע. המכשיר היה אצלם כשבועיים עד שקראו לי לאסוף אותו. הגעתי למעבדה,דבר ראשון נלקח ממני החלופי וניתנה לי קבלה. בקבלה היה כתוב: "מכשיר זה התעסקו איתו וניסו להחליף לו ראם ויש על כך אישור של וואן פלוס העולמי ולכן האחריות פגה". והמכשיר לא תוקן. כמובן שלא האמנתי כי ככתוב, לא עשיתי דבר למכשיר ואין לי את הידע לעשות זאת. מה גם שהמכשיר היה אצלם כשבועיים! כשביקשתי לראות את האישור של וואן פלוס העולמי אמרו לי שז ייקח כמה ימים. ממתי אישורים מגיעים היום באונייה? יתרה על כך, המכשיר שנמסר אכן לא נדלק כראוי אך לפחות ניסה להידלק, הגיב להטענה וכו. המכשיר שניתן לי מהמעבדה היה בריק. לבנה. מסך שחור לא מגיב לכלום. בשאלתי על כך נענה שעקב ההתעסקות שלי עם המכשיר מצבו נעשה גרוע יותר בזמן שהיה אצלם. אם תשאלו אותי,או שהמעבדה עשתה נזק או שלא הצליחה לתקן את המכשיר וניסתה להסיר מעליה אחריות. עוד פרט מסריח - בזמן שהמכשיר היה אצלם במשך כל הזמן הזה התקשרתי לברר מה קורה איתו. נמסר לי שהם מחכים לחלק חלופי שהזמינו מוואן פלוס העולמי. אם אכן ידעו שהתעסקתי איתו היו אומרים. נשמע לי כמו תירוץ בשביל לקנות זמן. | ||
| 12/6/2019 11:09 | אורן |
התנערות מאחריות על סמארטפון |
| 12/6/2019 11:10 | אורן |
re:התנערות מאחריות על סמארטפון |
| 13/6/2019 09:36 | המועצה לצרכנות |
re:התנערות מאחריות על סמארטפון |