| מחבר: | עומר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 11/06/2019 |
| שעה: | 13:39:24 |
|
שלום רב,
עשיתי הפסקת לימודים באוניברסיטת בן גוריון השנה והחיוב שלהם יוצא שכמעט למדתי כל השנה, אני מצרף את מה שכתבתי להם ואשמח לדעת אם מבחינתכם זה בקשה לגיטימית:
שלום רב,
בתחילת הסמסטר של שנת תשע"ט הפסקתי ללמוד במסלול הנדסת מכונות, לא ניגשתי לשום מבחן וכבר לפני שהפסקתי רשמית לא הגעתי להרצאות ולתרגולים, בחיוב הכספי יש לי חוב לימודים של כמעט שנה שלמה, הסבירו לי את הסיבה לחוב ואני מבין שכביכול תפסתי מקום של מישהו שהיה צריך ללמוד במקומי, אבל הדבר אינו נכון משום שכמעט בכל ההרצאות האולם היה חצי מלא וגם אם היה קורס כמו חדוו"א שהיה היחיד שהיה צפוף בכיתה של אחת המרצות זה משום שבכיתה של המרצה השני היה ריק, ככה שאין מקום לטענה שתפסתי מקום של מישהו שיכל ללמוד במקומי באותה שנה.
בנוסף סיבת ההפסקה הייתה רגשית וכספית, הרגשתי שקשה לי לתפקד תחת הלחץ ולא היה לי עזרה מההורים למימון התואר ובנוסף הייתי צריך להשלים מכספי שלי את כל ההוצאות השוטפות של שכ"ד, קניות וחשבונות, בגלל שעצרתי באמצע גם לא יכולתי להתחיל מלגה שתעזור לי בכך.
כמובן שמיותר לציין ששילמתי בזמן את דמי ההרשמה והמקדמה בעלות של אלפי שקלים, שאותם איני מבקש חזרה, אך לעומת זאת הדרישה הכספית של האוניברסיטה לטעמי מוגזמת לחלוטין ובאה על חשבון האדם הקטן.
שוב אדגיש שלא ניגשתי לשום מבחן ולא תפסתי מקום של אף אדם, על כן אבקש לוותר לי על החוב הכספי שנאמד באלפי שקלים, באם תראו לנכון לחייב אותי בכל זאת אראה לנכון לפעול מול נציג תלונות הציבור ומול הגורמים המשפטים.
מקווה שנוכל להגיע לעמק השווה.
בברכה,
עומר מנדלברג. |
|
|