חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שימוש בפרטי כרטיס האשראי שלי וחיובים שלא בקשתי ולא קיבלתי עבורם כלום וכמובן ללא קבלות
מחבר:אורלי יזדי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:11/06/2019
שעה:13:08:01

שלום
רכשתי דרך פוסט בפייסבוק שירות דיגיטלי לנסיון בחמישה שקלים. קיבלתי עבורם קבלה שנכתב בה שיחזרו אלי להסברים איך אני מקבלת את השירות. מאז ועד היום מורידים לי מכרטיס האשראי 399 שקלים כל חודש וכל פעם כתוב בפרוט שם אחר.
השבוע ביטלתי את כרטיס האשראי ופניתי לאותו גורם בטלפון והוא הפנה אותי לאתר ללא מספר טלפון אלא תכתובת במייל. שלחתי לו הודעה בטלפון אך כמובן שלא נענייתי. במיילים נכתב לי שאם רציתי להפסיק את ההורדות הייתי צריכה לבקש. מיותר לציין שלא קיבלתי כל תמורה לכספי בכל אותם חודשים וגם לא קבלות. בחיפוש בפייסבוק נתקלתי בתגובה של אישה שנפגעה בדיוק כמוני וכתבה שהיא רוצה להגיש תביעה ייצוגית. אני לא יודעת מה עליי לעשות ולמי לפנות. מדובר בסכום כסף גדול שפשוט נגנב ממני ללא ידיעתי. הם מברבים להחזיר.
אודה על ייעוץ מכם.
11/6/2019 13:08 אורלי יזדי שימוש בפרטי כרטיס האשראי שלי וחיובים שלא בקשתי ולא קיבלתי עבורם כלום וכמובן ללא קבלות
11/6/2019 16:29 המועצה לצרכנות    re:שימוש בפרטי כרטיס האשראי שלי וחיובים שלא בקשתי ולא קיבלתי עבורם כלום וכמובן ללא קבלות