חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:הרדיסק חדש לא עובד חדש מהחנות
מחבר:אברהם וייס (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/06/2019
שעה:15:14:43

תודה רבה!
יש לי 2 שאלות על התשובות
1 מסתבר שKSP לוקחים על עצמם את האחריות ובמידה שיש מוצר שלא תקין מחליפים אותו על חשבונם כנראה שעסקית זה שווה להם (כמובן שלא על כל המוצרים שלהם. יש להם מוצרים עם אחריות של הספק) לקנות מלא הרדיסקים שמותר למכור אותם רק בסין והאחריות היא רק בסין ובמידה שיש מוצר תקול להחליפו על חשבונם. כך זה שנים מתנהל אצלם.
השאלה היא האם זה תקין מבחינת החוק? כי לדוגמא פה אין לי ספק לפנות אליו כי הם הספק שלקח את האחריות. והם אומרים שהמוצר נפגע פיזית ולכן לא מחליפים אותו. (למרות ששוב במאה אחוזים זה קיבל את המכה אצלם בלבד!)
ומעניין אותי לדעת האם זה שמכרו אותו בשקית ולא בקרטון שאמור לשמור על המוצר לא מעניין את החוק?
2 הרי אם הייתי קונה מהם דרך הטלפון אני מבין ממה שאמרתם שהמצב היה שונה? כי הרי אפילו מאיביי הייתי מקבל אחריות הרבה יותר טובה ובלי הרבה להתאמץ הייתי מקבל חדש ובמקום. אז השאלה היא אם הייתי קונה דרך האתר שלהם ומקבל משלוח הביתה המצב היה לטובתי והיו חייבים להחליף לי?
כי אם כן אזמין רק מהאתר מעתה והלאה.

רק אציין שהשימוש שנעשה במוצר לא באמת נעשה שימוש. פשוט הסניף של KSP רחוק מהבית שלי חצי שעה נסיעה הלוך וחצי שעה חזור. ראיתי את המכה ואמרתי שאם זה יעבוד אז עדיף לי לא לנסוע עד אליהם שזה מאמץ גדול בשבילי לכן אמרתי נבדוק האם עובד. מה שזה גרם שפועל יצא שאני הרבה יותר מתאמץ נפשית ופיזית.
10/6/2019 12:45 המועצה לצרכנות re:re:הרדיסק חדש לא עובד חדש מהחנות
10/6/2019 15:14 אברהם וייס    re:re:re:הרדיסק חדש לא עובד חדש מהחנות
10/6/2019 16:10 המועצה לצרכנות       re:re:re:הרדיסק חדש לא עובד חדש מהחנות