חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מספר ימי העסקים לצורך קבלת החזר כספי לכרטיס האשראי (לאחר ביטול עסקה,ואישור בעל העסק)
מחבר:מלכה רוסו (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:05/06/2019
שעה:11:19:02

שלום רב,
1).ביטלתי ב- 27.5.19 עסקת רכישת כרטיסים (בכרטיס אשראי, שכבר חויב)למופע שרכשתי באינטרנט באתר זאפה-במועד, והם אישרו שיזכו אותי במלוא הסכום, אך תוך 30 ימי עסקים ממועד הביטול!!האם חוקי? האומנם עלי להמתין 30 ימי עסקים (הסכום כאמור כבר חויב בכרטיס האשראי שלי)?

2).רכשתי באתר עדיקא נעלים שמידתם לא התאימה, שהוחזרו אליהם במועד.ציינתי בפניהם (בבקשה שצורפה גם לחבילה שהוחזרה, וגם במייל אליהם) כי אני בוחרת לקבל החזר לכרטיס האשראי שלי (עמו שילמתי), ולא זיכוי שיעמוד לרשותי באתר שלהם.
הם אישרו שאזוכה תוך 7 ימי עסקים.משאלה חלפו-פניתי אליהם לבירור סטטוס ההחזר, ואז טענו שכבר זיכו אותי באתר.ציינתי כי זה בניגוד מוחלט לבקשתי. אמרו שאם כך אזוכה בעוד 7 ימי עסקים.הבהרתי כי הטעות היתה שלהם, ושאני לא אספוג עיכוב של 7 ימי עסקים נוספים.האם אני צודקת? תודה רבה מראש,מלכה
5/6/2019 11:19 מלכה רוסו מספר ימי העסקים לצורך קבלת החזר כספי לכרטיס האשראי (לאחר ביטול עסקה,ואישור בעל העסק)
5/6/2019 16:29 המועצה לצרכנות    re:מספר ימי העסקים לצורך קבלת החזר כספי לכרטיס האשראי (לאחר ביטול עסקה,ואישור בעל העסק)
6/6/2019 13:00 מלכה       re:re:מספר ימי העסקים לצורך קבלת החזר כספי לכרטיס האשראי (לאחר ביטול עסקה,ואישור בעל העסק)