חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזרת/החלפת מוצר פגום
מחבר:ורד (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:04/06/2019
שעה:17:31:06

שלום,

בסוף חודש אפריל, רכשתי בגד ים באחת מן הרשתות הגדולות,שנמצאת תחת קבוצת רשתות אופנה גדולה בישראל. (אני לא יודעת אם מותר לי לציין כאן את שם הרשת אז אשאיר כך)
לבשתי את בגד הים רק פעם אחת, כשהלכתי לים, והוא תפס כתמים צהובים, הוריד מהצבע שלו, ומרקם הבד השתנה.
חזרתי לחנות עם הקבלות ובגד הים כשבועיים לאחר הרכישה והם שלחו את המוצר לבדיקה בשירות הלקוחות שלהם, ולאחר שבוע קיבלתי תשובה ש״לא השתמשתי במוצר לפי הוראות היצרן״.כשבעצם רק נכנסתי איתו לים ולא שום דבר אחר מעבר לכך (האם זה לא השימוש לבגד ים?)
התשובה לא התקבלה עליי שכן שילמתי סכום לא מבוטל על המוצר וכעת אני צריכה לזרוק אותו (ואת כספי) לפח.
התבקשתי ע״י שירות הלקוחות לשלוח אותו אליהם שוב לבדיקה נוספת, ולאחר שבוע קיבלתי בדיוק את אותה התשובה, יחד עם ״פיצוי״ - ״מוכנים לתת לך 50% הנחה לרכישת בגד ים אחר״. שאין לי שום כוונה בכלל לרכוש אצלם עוד בגד ים אחרי המקרה הזה.

חשוב לי לציין שאני קונה ברשת הזו כל שנה כבר 15 שנה כי אני יודעת שהמוצרים שלהם איכותיים, וגם חשוב לציין שמדובר ברשת חנויות יקרה, והמחיר ששילמתי מאוד יקר עבור בגד ים, ולכן אני מצפה למוצר איכותי כשאני משלמת סכום כה גבוה.

לפי מה שאני יודעת, אין אחריות על בגדי ים והלבשה תחתונה, אך מנסיוני חנויות של בגדי ים איכותיים שמכבדות את עצמן לוקחות אחריות על המוצרים שלהן, ומוזר לי שבחנות הזו הם מתנערים מהאחריות.

מה עליי לעשות הלאה? האם יש באפשרותי לפנות לגורם אחר להתלונן על המקרה?

תודה רבה
ורד
4/6/2019 17:31 ורד החזרת/החלפת מוצר פגום
5/6/2019 10:27 המועצה לצרכנות    re:החזרת/החלפת מוצר פגום
5/6/2019 10:42 ורד       re:re:החזרת/החלפת מוצר פגום
5/6/2019 10:42 ורד       re:החזרת/החלפת מוצר פגום
5/6/2019 16:04 המועצה לצרכנות          re:re:החזרת/החלפת מוצר פגום