| ![]() |
| ביטול עסקה במכשיר פגום | ||
| מחבר: | אורית (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 04/06/2019 | |
| שעה: | 05:42:53 | |
| שלום,
אם קניתי קוטל יתושים והוא לא תופס בכלל יתושים ופניתי לחנות שמימנה קניתי פחות מ 14 יום הם יכולים לבטל לי את העסקה? ניגשתי לחנות שמימנה קניתי ובגלל שהנורות נדלקו כשהם הכניסו את המכשיר לחשמל, הם אמרו לי שהמכשיר תקין ואין מה לעשות, בזמן שניסיתי להסביר להם שהוא לא תופס יתושים בכלל!!! אז מה אם האור שלו נדלק, זה אומר שהוא תקין?? זה היה הזוי מה שעברתי שם אתמול בחנות, כזו תחושה של חוסר אונים, זה שהמכשיר דולק הופך אותו למכשיר תקין?? הם התקשרו לסוכן והסוכן אמר אותו הדבר שאם נדלק האור, אז המכשיר תקין, בזמן שהמכשיר היה אצלי שבוע בבית והוא לא תפס בכלל יתושים!! הם כן הפנו אותי לשרות של היצרן, אבל למה אני צריכה לפנות לשירות עם מכשיר שנמצא אצלי פחות משבועיים? אמרתי להם, אז לפחות שיחליפו לי אותו לאחר, הם גם לא היו מוכנים. אשמח לדעת מה אומר החוק ואם זה נכון מה שהם אמרו לי, זו היתה תחושה כל כך קשה שאומרים לך שהמכשיר תקין רק בגלל שהנורות דולקות, בזמן שהוא ממש לא קוטל יתושים. אני לא הגעתי ישר להחזיר את אותו, כי ניסיתי לבדוק אותו שוב ושוב אם הוא תופס יתושים ושראיתי שבוודאות הוא לא עושה בכלל את העבודה, ניגשתי לחנות שיבטלו לי את העסקה. אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה נכון ולמי אני יכולה לפנות, תודה, אורית. | ||
| 4/6/2019 05:42 | אורית |
ביטול עסקה במכשיר פגום |
| 4/6/2019 10:09 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה במכשיר פגום |
| 4/6/2019 15:08 | אורית |
re:re:ביטול עסקה במכשיר פגום |
| 4/6/2019 10:32 | משה |
| 4/6/2019 15:02 | אורית |
| 4/6/2019 15:36 | משה |
re:re:ביטול עסקה במכשיר פגום |