| מחבר: | גאולה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 03/06/2019 |
| שעה: | 11:03:00 |
|
שלום רב
נראה, כי הנכם מתנערים מהטיפול בתלונה וחבל!
חבל מאד שזה קרה אחרי 5 חודשי המתנה ולשווא.
עצתכם בנדון לא לעניין, עלי לפנות למי ש"מטפלת" בתלונה ???
ומי לדעתכם נשלחה לטפל בה, אם לא אחת מעובדות החברה, שכל רצונה שאצטרף למסלול שרק נועד להכניס כסף לחברה. ואת זה יכולתי לעשות בלעדיכם כבר לפני שנה. כך מטפלים אצלכם בתלונות שמקורם במרמה? נותנים לחתול לשמור על השמנת? הלו...זאת המועצה הישראלית לצרכנות??? |
|
|
| 14/5/2019 17:35 |
דון-יחיא |
מיני בר מים - הדס פתרונות סינון | | מחבר: | דון-יחיא (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 14/05/2019 | | שעה: | 17:35:44 |
| שלום רב
בבירור סטאטוס התלונה, נדהמתי לגלות שהיא עדיין עומדת באותו מקום, היתכן ??? להזכירכם, התלונה מהתאריך 6.2.19.להערכתכם, כמה זמן עוד עלי להמתין? די ברור מדוע נשוא התלונה כלל לא מתרגש ואפילו מזלזל מאד. כפי הנראה, יש לו ניסיון עשיר, הוא יודע שאין לו מפני מה לחשוש, ולצערי הרב הוא גם צדק!! אם אין באפשרותכם לטפל בתלונות, מדוע אינכם מודיעים זהו המינימום המתבקש,ומשאירים את התלונה ואת מגישה בחוסר ידע ? | |
|
|
|
| 15/5/2019 10:15 |
המועצה לצרכנות |
re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 15/05/2019 | | שעה: | 10:15:15 |
| שלום שלום וברכה גאולה,
פנייתך הובערה לגורם במועצה המטפל בפנייתך אשר תעמוד עמך בקשר בהקדם האפשרי. מכל מקום נעדכן כי ע"פ המערכת הממוחשבת של המועצה עולה כי המועצה פנתה לבית העסק בעניין תלונתך. | |
|
|
|
| 21/5/2019 01:06 |
גאולה |
re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון | | מחבר: | גאולה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 21/05/2019 | | שעה: | 01:06:45 |
| שלום רב
הוא שאמרתי,תלונתי הועברה מזה זמן רב , ומספר רב של פעמים לבית העסק. כאשר לצערי אין כל התייחסות מצידו. האם לא הגיע העת לעמוד בדיברכם, שאם לא תהיה התייחסות מצידו לאחר 14 יום לתגובתו, תמצאו לנכון לפעול נגדו?
מספר פניה: 617234 | |
|
|
|
|
|
|
|
| 2/6/2019 08:43 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/06/2019 | | שעה: | 08:43:07 |
| גאולה שלום רב,
האם יש בידך את המייל הישיר אל האחראית על תלונתך?
היה וכן, אני מציעה כי תצרי קשר ישיקרות איתה.
היה וזה לא מועיל, אנא ידעי אותי, ואעביר את הנושא לבדיקה. | |
|
|
|
| 2/6/2019 11:42 |
גאולה |
re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון | | מחבר: | גאולה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 02/06/2019 | | שעה: | 11:42:06 |
| שלום רב
הבוקר ב-2.6.19 התקשרה אלי הילה מהדס פתרונות סינון, היא הציעה לי שאביא את המכשיר למעבדה והם ינקו אותו. וכן הציעה שאצטרף למסלול שבו יכניסו למכשיר אוסמוזה הפוכה, ואצטרך לשלם מדי חודש 90 ש"ח. היא אמרה שחבל מאד שהמכשיר היקר שקניתי יעמוד ללא שימוש, כי הם מכרו לי מיחם שאין אפשרות לנקות אותו אלא אם כן יכניסו את האוסמוזה ההפוכה. היא טענה, שכתוב בתעודת האחריות שאין אחריות על נזקי אבנית. עניתי, שאם אכן כתוב זה היה מאוחר מדי. כי את התעודה מקבלים לאחר ההתקנה. היא הוסיפה ואמרה, שהיות ובני החליף מסנן בעצמו, הוא גרם לנזילה. היות והם היו צריכים להחליף בפעם הראשונה. זאת סתם טענה שאין לה אחיזה במציאות. היות ובקניה שאלתי, אם הם שולחים מסננים כמו בתמי 4. ענו לי שלא, הם מוסרים עם המכשיר 5 מסננים והבן שלי יחליף בעצמו שזאת ממש לא בעיה. חוץ מזה שהנזילה קרתה אחרי 5 חודשים ואת המסנן מחליפים אחרי חצי שנה כך שהיה טכנאי שטיפל בזה. הם מחפשים פירצה לצאת ממנה. הילה מהדס פתרונות, השוותה את האחריות למכשיר כמו למקרר או טלוויזיה. אני טוענת שהייתה כאן רמאות, שהם ידעו שיש אבנית שמזיקה למכשיר ולא ידעו אותי בקניה. אילו היו אומרים לי שחייבים להכניס למכשיר אוסמוזה הפוכה כי אחרת הוא ייסתם הייתי שוקלת מראש אם לקנות. כך משתלם להם יותר, קודם למכור בהון עתק ,ואח"כ יהיה חבל לזרוק את המכשיר אז יצרפו אותם למסלול עבור 90 ש"ח בחודש.
השיחה הזאת הוקלטה. | |
|
|
|
|
|
| 3/6/2019 11:03 |
גאולה |
re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון | | מחבר: | גאולה (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/06/2019 | | שעה: | 11:03:00 |
| שלום רב
נראה, כי הנכם מתנערים מהטיפול בתלונה וחבל!
חבל מאד שזה קרה אחרי 5 חודשי המתנה ולשווא.
עצתכם בנדון לא לעניין, עלי לפנות למי ש"מטפלת" בתלונה ???
ומי לדעתכם נשלחה לטפל בה, אם לא אחת מעובדות החברה, שכל רצונה שאצטרף למסלול שרק נועד להכניס כסף לחברה. ואת זה יכולתי לעשות בלעדיכם כבר לפני שנה. כך מטפלים אצלכם בתלונות שמקורם במרמה? נותנים לחתול לשמור על השמנת? הלו...זאת המועצה הישראלית לצרכנות??? | |
|
|
|