חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול קורס ללימודי משחק
מחבר:מאור מנצור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:03/06/2019
שעה:02:05:37

אהלן. אני כרגע נמצא בקורס לימודי משחק, ואני מעוניין לבטלו. עברו מחודשיים מתחילת הקורס. מודע לחוק לביטול עסקה. קראתי את המאמר של עו"ד שוש רבינוביץ', לגבי מקרים של ביטולי קורסים לאחר תחילתם. עו"ד רבינוביץ' טענה ש"בפסקי דין שנסקרו ניתן להתרשם כי תקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) אינן מהוות מחסום הרמטי בפני אפשרות ביטול קורס לאחר תחילתו.", ו- " מדיניות נוקשה מדי שאינה מאפשרת ביטול השתתפות בקורס לאחר תחילתו בשום מקרה, עלולה להיראות בעיני בתי המשפט כבלתי מוצדקת." רציתי לדעת אם המקרה שלי, אכן בעייתי ואכן נמצא בגדר ה"הוקשה". נרשמתי אל הקורס החצי שנתי, שמתקיים פעם בשבוע, בימי ראשון מהשעה 18:00 עד השעה 21:00 למשך שלוש שעות. עלות הקורס היא 5500 שקלים. נרשמתי אל הקורס כאשר הייתי במקום העסק וישבתי עם בעל הסטודיו. מדיניות הקורס אומרת, ואני מצטט לפי הכתוב באתר של הקורס (ריאקטינג סטודיו): "תלמיד שהפסיק את לימודיו עד שבועיים לאחר תחילת הלימודים יהיה זכאי להחזר של 50 אחוז משכר הלימוד. לאחר מכן לא יינתנו החזרים." קישור:

https://www.reactingstudio.com/cancellationpolicy?gclid=CjwKCAjwvuzkBRAhEiwA9E3FUk0DL3XCMbzuncg5VEjXyUNGGifvFwa651xLw8fz8NqHlQ4VKmRRSBoCopIQAvD_BwE

במהלך הקורס נקלעתי למצב כלכלי שהקשה עליי לשלם על הקורס. בתאריך ה28 באפריל נפגשתי עם טל ירימי (בעל הסטודיו) כדי לדבר איתו על המצב שנקלעתי אליו ולבקש ממנו לבטל את השתתפותי בקורס.(מוסיף ואומר כי כבר לא הגעתי לפני כן לכמה שיעורים כיוון שבאותם הימים החלטתי לעבוד, כיוון שמצבי הכלכלי הקשה עליי אז בחרתי לנצל את הימים האילו לעבודה במקום להגיע אל הקורס). הוא טען שתפסתי מקום פוטנציאלי לתלמיד ושלא יוכל להחזיר לי את הצ'קים. הוא טען שבמידה וימצא בן אדם שיחליף את מקומי, לא תהיה לו כל בעיה להחזיר לי את הצ'קים. מאז לא הגעתי אל שאר ימי הלימוד, כיוון שאני בוחר לעבוד בימי ראשון, כמוזכר לעיל. רציתי לדעת אם מדיניות ביטול ההרשמה שלו אכן עומדת בגדר ה"מדיניות נוקשה". תודה רבה ושיהיה יום מקסים. מאור
3/6/2019 02:05 מאור מנצור ביטול קורס ללימודי משחק
3/6/2019 10:11 המועצה לצרכנות    re:ביטול קורס ללימודי משחק