| ![]() |
| הזמנת קרוז משולב הטיול מאורגן | ||
| מחבר: | רות פישמן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/06/2019 | |
| שעה: | 15:08:22 | |
| בתאריך 28 למרץ 2019 יצרתי קשר עם חברת בשביל הזהב או קרוז תור בשם הנוסף ושוחחתי עם נציגת מכירות לגבי הזמנת מקום בקרוז היוצא בתאריך 3 לאוגוסט 2019
הנציגה אמר שלצורך הבטחת ההרשמה עלי לשלם מקדמה כ060דולר שאכן שולמה בכרטיס אשראי. בהחלפת מידע במייל קיבלתי ממנה את המידע על העיסקה כולל אפשרויות התשלום והביטול.לא העברה לחברה מעבר לזה כל מידע אחר מטעמי ולא נשלחו פרטי דרכון או שולם סכום נוסף. בסוף מאי התקשרתי לנציג השרות להתייעץ איתם על אפשרות לשנות את מסלול הנסיעה כי שמעתי חוות דעת לא טובות על האוניה בה ההפלגה אמורה להתבצע. בתגובה לפנייתי נעניתי בגסות שאין שום אפשרות לשום דיון ועלי לשלם במידה וארצה כל שינוי קנס ביטול גבוה. כמובן שכעסתי מאד על הנציג ואמרתי לו שהיות ולא טרחו מאז ההרשמה להתעניין אפילו פעם אחת אם אני מתכוונת לצאת ולבקש הרשמה מלאה נראה לי ששירות הלקוחות שלהם גרוע מאד ולא אהסס לרשום ברשתות החברתיות על השירות הלקוי שלהם. לקצר קצת נעשתה שיחה מיד בשעתיים הקרובות לחברה שוב ביזמתי והועברתי למנכל החברה מר סימן ?השיחה הארוכה לא הייתה נעימה כלל ובה הושמעו מצידו איומים שאם אכתוב עליהם משהו החברה כבר תדע לבוא איתי בחשבון ויש לה אמצעים .שאלתי אם מאיים עלי ולא הכחיש. אמרתי לו שקרוז כזה שמחירו מאד גבוה6600 דולר לי כנוסעת בודדת. מן הסתם מצריך יחס שונה ללקוחות אלא אם הוא חושב שאנחנו זקנים שבויים בידי החברה כי קהל היעד שלה הוא בפרסומים אזרח ותיק. אני כמובן אזרחית ותיקה. מאז אני ממש רוצה לבטל את הנסיעה ולא יודעת איך ניתן לבטלה ללא תשלום קנס גבוה. חברה שמאיימת על לקוחות מבחינתי לא ראויה לכספי. בודאי שיצא לי החשק לטייל אייתם בכלל. איך ניתן לפתור את הנושא. אני כאמור אזרחית ותיקה בת 74 ויש לנו זכויות צרכניות שונות למיטב ידיעתי.מבחינת ביטול .לא עשיתי ביטוח ביטול כי לא רכשתי כרטיס . האם ניתן לבטל את הנסיעה בגלל כל האמור לעיל כי בעצם לא נעשתה עיסקה | ||
| 2/6/2019 15:08 | רות פישמן |
הזמנת קרוז משולב הטיול מאורגן |
| 3/6/2019 08:33 | המועצה לצרכנות |
re:הזמנת קרוז משולב הטיול מאורגן |
| 6/6/2019 09:53 | רות פישמן |
re:re:הזמנת קרוז משולב הטיול מאורגן |
| 6/6/2019 13:11 | המועצה לצרכנות |
re:re:הזמנת קרוז משולב הטיול מאורגן |