חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עיסקה על מיטה פגומה
מחבר:רעות אשר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/06/2019
שעה:11:51:20

שלום רב

ב5.5 התקשרתי לעלית דזיין דרך מודעה באינטרנט הגעתי לבחור בשם נועם. ביררתי פרטים לגבי חדר שינה. שאלתי אותו היכן המפעל ממוקם ואם יש חנות מפעל, לדבריו וכפי שכתוב גם באתר המפעל בעפולה. אין חנות מפעל ואין לו דגמים להראות לי רק מה שיש באתר. הזמנתי ממנו חדר דגם קורנית בצבע לבן לפי המידות המוצעות באתר, בנוסף ביקשתי להוסיף ארגז מצעים לפי הדגם באתר ושאלתי האם ניתן להגביה את המיטה שלא תהיה ישירות על הרצפה כדי שהרובוט ינקה מתחת למיטה. לדבריו כמובן הכל אפשרי ואני אביא לך מיטה מוגבהת. ואספק לך אותה תוך 14 ימי עסקים כפי שמופיע באתר.

ב30.5 הגיעו אלי המובילים שהתנהגו בצורה ברברית ביקשתי מהם להיזהר על טלויזה חדשה שרכשתי והם הגיבו בזלזול , בנוסף ראיתי את אחד המובילים מנסה להיכנס לשירותים שלי בלי ידיעתי ובלי רשותי. המובילים הרכיבו את השידות שלא תאמו את השידות באתר אותן הזמנתי, בנוסף המיטה שהגיעה אליי שבורה עם מכות ותיקוני צבע בראש של המיטה, הלייסטים של העץ שאמורים להחזיק את המזרון שבורים. מיותר לציין שהמיטה כמובן היא לא המיטה שהזמנתי היות והיא לא מוגבהת מעל הרצפה, כפי שביקשתי והם התחייבו על זה. המוביל לחץ שאני אביא לו את הצק לפי שהוא סיים את העבודה, ולאחר שהתרעתי מספר פעמים כי זו לא המיטה שהזמנתי וכי מצבה גרועה ורעועה וככה לא נראית מיטה חדשה. המוביל אמר שהוא הולך להביא כלים שהמובילים הנוספים החזירו לאוטו כדי לפרק את המיטה, לאחר מס' דקות נוספות של המתנה, הם פשוט ברחו עם הצק, והשאירו את המיטה הפגומה שלא הזמנתי. בשיחות חוזרות ונשנות שנעשו עם נועם, ביקשתי לבטל את העסקה באותו הרגע בנוסף שלחתי לו הודעה שייקחו את המיטה ויחזירו לי את הצק אך ללא הועיל, וללא שום התייחסות רצינית בנוגע לביטול העסקה, הוא רק טען כי יבואו בעוד 14 יום לתקן. ברגע שהבנתי כי עקצו אותי ביטלתי את הצק ואת כרטיס האשראי בו שילמתי 300 שח מקדמה. לאחר בירורים המפעל עצמו התברר לי שהוא נמצא באום אל פאחם ולא בעפולה כי שמוצג באתר האינטרנט וכפי שנועם טען בשיחות.
אודה שתנחו כיצד לפעול כי מעבר לעוגמת הנפש והכסף שכבר שילמתי זה מעכב לי את כל הכניסה לבית וגורם לי לחובות נוספים שלא תכננתי.
2/6/2019 11:51 רעות אשר ביטול עיסקה על מיטה פגומה
2/6/2019 13:56 המועצה לצרכנות    re:ביטול עיסקה על מיטה פגומה
2/6/2019 14:33 רעות       re:re:ביטול עיסקה על מיטה פגומה
3/6/2019 08:28 המועצה לצרכנות          re:re:ביטול עיסקה על מיטה פגומה