חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
מחבר:גאולה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/06/2019
שעה:11:42:06

שלום רב
הבוקר ב-2.6.19 התקשרה אלי הילה מהדס פתרונות סינון, היא הציעה לי שאביא את המכשיר למעבדה והם ינקו אותו. וכן הציעה שאצטרף למסלול שבו יכניסו למכשיר אוסמוזה הפוכה, ואצטרך לשלם מדי חודש 90 ש"ח. היא אמרה שחבל מאד שהמכשיר היקר שקניתי יעמוד ללא שימוש, כי הם מכרו לי מיחם שאין אפשרות לנקות אותו אלא אם כן יכניסו את האוסמוזה ההפוכה. היא טענה, שכתוב בתעודת האחריות שאין אחריות על נזקי אבנית. עניתי, שאם אכן כתוב זה היה מאוחר מדי. כי את התעודה מקבלים לאחר ההתקנה. היא הוסיפה ואמרה, שהיות ובני החליף מסנן בעצמו, הוא גרם לנזילה. היות והם היו צריכים להחליף בפעם הראשונה. זאת סתם טענה שאין לה אחיזה במציאות. היות ובקניה שאלתי, אם הם שולחים מסננים כמו בתמי 4. ענו לי שלא, הם מוסרים עם המכשיר 5 מסננים והבן שלי יחליף בעצמו שזאת ממש לא בעיה. חוץ מזה שהנזילה קרתה אחרי 5 חודשים ואת המסנן מחליפים אחרי חצי שנה כך שהיה טכנאי שטיפל בזה. הם מחפשים פירצה לצאת ממנה. הילה מהדס פתרונות, השוותה את האחריות למכשיר כמו למקרר או טלוויזיה. אני טוענת שהייתה כאן רמאות, שהם ידעו שיש אבנית שמזיקה למכשיר ולא ידעו אותי בקניה. אילו היו אומרים לי שחייבים להכניס למכשיר אוסמוזה הפוכה כי אחרת הוא ייסתם הייתי שוקלת מראש אם לקנות. כך משתלם להם יותר, קודם למכור בהון עתק ,ואח"כ יהיה חבל לזרוק את המכשיר אז יצרפו אותם למסלול עבור 90 ש"ח בחודש.
השיחה הזאת הוקלטה.
15/5/2019 10:15 המועצה לצרכנות re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
21/5/2019 01:06 גאולה    re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
2/6/2019 08:41 המועצה לצרכנות       re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
30/5/2019 16:25 גאולה    re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
2/6/2019 08:43 המועצה לצרכנות       re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
2/6/2019 11:42 גאולה          re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
2/6/2019 14:31 המועצה לצרכנות             re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון
3/6/2019 11:03 גאולה                re:re:re:מיני בר מים - הדס פתרונות סינון