חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:החזר כספי
מחבר:ניסנצויג אליעזר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/05/2019
שעה:15:51:35

חשבתי שאני כבר זקן וראיתי הכל ולי זה לא יקרה אבל לצערי נפלנו בפח לתרמית מרמה (נראה כמו עוקץ) והכי מדהים שויזה כאל משתפת פעולה איתם ומסרבת להחזיר את הכסף.
לעניין , הזמנו לפני כמה חודשים שירות טכנאי ממרום שירותים לתקן תנור גאז ואפייה ולאחר שיכנועים ונדנודים רבים של הטכנאי הסכמתי ברוב טיפשותי (התיש אותי) לעשות ביטוח כולל לכל מכשירי החשמל בדירה תמורת 4300 שח בתשלומים לשלוש שנים בויזה (118שח לחודש)
לפני פסח עקב נפילת חשמל חדה הלך המנוע של המקפיא וכשפנינו לחברת מרום סירבו לשלוח טכנאי בטענה שהמקפיא לא נכלל בביטוח ואם נרצה הם יכולים לשלוח טכנאי בעלות של 480 שח, ברור שסירבנו ואמרנו שהביטול כולל את כל מכשירי החשמל (חייב לציין שמעולם לא קיבלנו שום פוליסת ביטוח או הסכם כמובטח)
ביקשנו לדבר עם מישהו אחראי , אמרו שיחזרו אך ברור שלא חזרו (חלק מהשיטה-אין עם מי לדבר), בצר לנו פנינו לויזה והסברנו את העניין שעקב אי מתן שירות אנחנו מבקשים לבטל את ההסכם, הבטיחו לחזור וכמובן לא חזרו –מסרבים לבטל את ההסכם עם מרום והתשלומים ממשיכים לרדת!

ראי השתלשלות עינינים מהיום בבוקר משיחות טלפון שניהלה איתם אישתי

היי
08:20:חייגתי ל *2620
למרום שירותים(שרית),כשהסברתי שאני רוצה להזמין שירות ושאני מבוטחת על כלל מוצרי החשמל בבית,הופניתי אחר כבוד ל "פאל"
חברת בת שלהם:*6668
08:30:חייגתי לפאל:אחרי 30 דקות על השעון,ענתה לי לבנת:ולאחר חיפוש לפי טלפון,כתובת.. אמרה לי פשוט: "את לא מבוטחת,אני מעבירה אותך לברר לגבי הביטוח"
כמובן ניתקה אותי.
חייגתי שני למספר הראשון:*2620,ענתה לי מיטל:דרשתי לקבל את הפוליסה,היא שלחה לי רק את הקבלה:מצ"ב.
והבטיחה שיחזרו אלי בהקדם:
עדיין ממתינה

אנחנו פשוט חסרי אונים,אין עם מי לדבר והסיפור ממש מתסכל אותנו מאד.

בברכה
ובתקווה לטיפול בנושא

29/5/2019 15:34 מאי החזר כספי
29/5/2019 15:51 ניסנצויג אליעזר    re:החזר כספי
29/5/2019 15:56 ניסנצויג אליעזר    re:החזר כספי
30/5/2019 09:03 המועצה לצרכנות       re:re:החזר כספי
30/5/2019 08:36 המועצה לצרכנות    re:החזר כספי