| ![]() |
| התייעצות לפני נקיטת הליכים מול סלקום עקב ביטוח מכשיר בצבע שלא נמכר ברשת | ||
| מחבר: | אור כהן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/05/2019 | |
| שעה: | 11:28:32 | |
| שלום רב,
אני פונה אליכם במטרה להתייעץ כיצד עלי לפעול כעת, אחרי שסלקום ענו למכתבי המתריע בפני נקיטת הליכים/פנייה למפקח על הביטוח. בערב פורים נגנב מכשיר סלולרי ברשותי בצבע שחור שהיה מבוטח בסלקום. המכשיר היה מייבוא רשמי, וצויין בעת הבקשה לביטוח כי המכשיר הינו בצבע שחור. סלקום ביטחה מכשיר זה. באתרה גם הופיע כי המכשיר נמכר בצבע כסוף, ובסלקום עסקי - הופיע המכשיר כנמכר בצבע שחור (אני נחשב ללקוח עסקי). בעת הבקשה לממש את הביטוח, ציינתי בפני סלקום כי אני מעוניין במכשיר שחור בלבד, כמו זה שנגנב לי. רק לאחר שבועיים ללא מכשיר סלולרי סלקום הודיעו לי כי המכשיר מוכן - ויש אותו רק בצבע כסוף, זה הצבע היחידי שמכרו מאז ומעולם (בניגוד למופיע באתרם, וללא התייחסות לכך שבעת ביטוח המכשיר צויין במפורש שהמכשיר בצבע שחור). נאלצתי לרכוש מכשיר חדש מכספי. מבחינת פוליסת הביטוח סלקום יכולים לספק מכשיר זהה או דומה, כלומר גם בצבע אחר. עם זאת, לטענתי סלקום לא היו צריכים לבטח כלל את המכשיר הזה כיוון שהם לא מוכרים אותו בצבע זה ברשת. (לדוגמא - מקרה ביטוחי שנשבר הגב בצבע שחור, ישימו גב כסוף? ורוד? זה ייצור מכשיר כלאיים מוזר). לכל הפחות היה על סלקום להודיע לי בעת הבקשה לבטח את המכשיר כי יש להם אותו רק בצבע כסף (ולא כפי שמופיע באתר העסקי של סקלום - שחור, מה שמטעה) כעת אני שוקל את צעדיי בהמשך - תחילה פנייה למפקח על הביטוח ולאחר מכן, במידה ויהיה צורך, לבית משפט לתביעות קטנות. סלקום בתשובתם סרבו לתת איזשהו פיצוי, לא התייחסו לסתירה המופיעה באתרם ולעובדה שביטחו מכשיר שלא נמכר בצבע זה ברשתם, ולא התייחסו לעוגמת הנפש שנגרמה לי (היה ניתן להודיע לי בעת הבקשה למכשיר בצבע שחור שאין כזה והייתי רוכש מכשיר חדש). מהי דעתכם לגבי מקרה זה וההתקשרות שבוצעה מול סלקום? האם לדעתכם "יש לי קייס" מולם? כיצד הייתם פונים? יש טעם לפנות למפקח על הביטוח? בברכה, אור כהן | ||
| 29/5/2019 11:28 | אור כהן |
התייעצות לפני נקיטת הליכים מול סלקום עקב ביטוח מכשיר בצבע שלא נמכר ברשת |
| 29/5/2019 11:31 | אור כהן |
re:התייעצות לפני נקיטת הליכים מול סלקום עקב ביטוח מכשיר בצבע שלא נמכר ברשת |
| 29/5/2019 14:02 | המועצה לצרכנות |
re:re:התייעצות לפני נקיטת הליכים מול סלקום עקב ביטוח מכשיר בצבע שלא נמכר ברשת |
| 29/5/2019 14:43 | אור כהן |
re:re:התייעצות לפני נקיטת הליכים מול סלקום עקב ביטוח מכשיר בצבע שלא נמכר ברשת |