חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

החזרת ציוד - סלקום
מחבר:חנית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/05/2019
שעה:11:09:35

היי,

בקשתי להתנתק מסלקום לפני שבועיים לאחר שהם חייבו אותי בחשהונית על חבילות דלא רכשתי. דברתי איתם בחודש מרץ והובטח לי זיכוי בחשבונית הבאה. הזיכוי לא ניתן,להפך, גם בחודש אפריל ומאי חייבו אותי על חבילת הספורט.
בשיחה שלי בתאריך 13.5.19 ביקשתי לקבל את הזיכוים שמגיעים לי ולא החשבונית, אלא בזיכוי מיידי לאשראי.
הסכימו לזכות אותי על חודש אפריל ומאי, ללא מרץ. בטענה שזו בעיה שלי שלא שמתי לב שההטבה שקבלתי לפני חצי שנה נגמרה ( למרות שהובטח לי זיכוי) וגם לא שלחו לי שום הודעת סמס על כך שההטבה עומדת להגמר.

במהלך השיחה המאוד מתישה הנציגה לא יכלה לנתק אותי ואמרה שרק מנהל יכול והוא יחזור תוך 24 שעות.
אמרתי לה שאני לא אהיה זמינה בחלק מהיום מחר אז שיתקשרו כמה פעמים עד שאענה. לא קרה.

בתאריך 27.5 חזרתי מחו"ל ושוב התקשרתי לסלקום דרשתי להתנתק. לקבל את הזיכוים שמגיעים לי ואת הכסף היחסי מתאריך 13.5 עד 27.5. שוב פעם אמרו שצנהל יחזור אליי.
לא הסכמתי. אמרתי שאני דורשת לדבר על מנהל עכשיו. שוב הם לא יכולים. בסוף השיחה נסגרה שיחזרו אליי עד 24 שעות.
לא חזרו כמובן.

אתמול 28.5, שוב התקשרתי אליהם, אחרי יותר מחצי שעה של התחננות ועצבים סופסוף העבירו אותי למנהל.

הוא לא הסכין לזכות אותי על חודש מרץ, למרות שבדק בהקלטות שלהם שזה הובטח וגם לא לזכות את הימים האלה שבקשתי להתנתק. אמר שזה יעבור למחלקת זיכוים והם יחליטו אם מגיע לי או לא.

בנוסף, אם הם באין לקחת את הציוד ממני, זה יעלה 50 שח על זה שבא לפה שליח.

הסברתי לאותו מנהל שאני לא ניידת כרגע כי בתקופה הזו שלא חזרו אליי מכרנו את הרכב ועל כל הסחבת הזו הם צריכים להגיע ולקחת את הציוד שלהם ללא כל עלות מהצד שלי.

בנוסף, גם אם אני כן מזמינה את השליחות שלהם בתשלום זה לא מיידי ואני אשלם את כל הסכום כל עוג הציוד אצלי

אשמח מאוד לעזרתכם בכל הנושא הזה.

תודה,
חנית
29/5/2019 11:09 חנית החזרת ציוד - סלקום
29/5/2019 13:55 המועצה לצרכנות    re:החזרת ציוד - סלקום