חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תיקון מחשב נייד באחריות
מחבר:עידו (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/05/2019
שעה:15:00:07

היי,
לאחרונה היו תקלות במחשב נייד שלי של הבהובים במסך עד שהוא לא נדלק בכלל.
פניתי לשרות הלקוחות של asus הם ביקשו את המספר הסידורי של המחשב ולאחר בדיקה שלהם אמרו לי שהמחשב שלי עדיין באחריות ותיאמו לי איסוף של המחשב.
המחשב הועבר למעבדה חיצונית של חברת פלאפון שיצרו איתי קשר היום ואמרו שיש תקלה בלוח אם ובגלל סדק פנימי נוסף שהם מצאו על הלוח אם והוא לא הגורם לבעיה הם טענו שהאחריות לא בתוקף והציעו לי להחליף את הלוח אם בעלות מטורפת שכמעט מגיעה לעלות המחשב עצמו.
אני לא רציתי לשלם כל כך הרבה וקיבלתי את הטיעון שלהם שבגלל אותו הסדק הנוסף אין אחריות.
ביקשתי לקבל את המחשב חזרה ולתקן אותו באופן פרטי ואז חברת asus אמרו לי שבגלל שהתקלה הייתה מחוץ לאחריות אז גם השילוח והבדיקה הם מחוץ לאחריות ואני צריך לשלם 300 ש"ח.
אמרתי להם שהם לא הזכירו את זה לפני שלקחו ממני את המחשב ואם הייתי יודע שיש אפשרות כזו יכול להיות שלא הייתי שולח את המחשב ובוחר מראש ללכת לתיקון פרטי.
הם לא מקבלים את מה שאני אומר ומשאירים לי שתי אופציות לתקן את המחשב במחיר מופקע או לשלם מחיר גם לא סביר עבור הבדיקה והמשלוח.

הם שלחו אלי תמונות של הסדק המדובר והוא סדק פנימי על לוח האם בדיוק איפה שנמצא הבורג שפותחים כדי לטפל בלוח האם. אז גם מבחינתי וגם אחרי שהתייעצתי עם טכנאי פרטי שראה את התמונות הרבה יותר סביר שהשבר נוצר מהעבודה של הטכנאי שלהם שפתח ובדק את המחשב מאשר נפילה או משהו דומה שאני עשיתי גם כי המחשב לא נפל ואין עליו שום סימנים שלמכות חיצוניים.

מה אני יכול לעשות עכשיו כשהם מחזיקים את המחשב שלי אצלהם?
27/5/2019 15:00 עידו תיקון מחשב נייד באחריות
27/5/2019 16:24 עידו    re:תיקון מחשב נייד באחריות
27/5/2019 16:39 המועצה לצרכנות    re:תיקון מחשב נייד באחריות
27/5/2019 16:53 עידו       re:re:תיקון מחשב נייד באחריות
28/5/2019 08:36 המועצה לצרכנות          re:re:תיקון מחשב נייד באחריות